EkonomiGündem

Benzin, motorin ve LPG alacak milyonlarca sürücü dikkat: 150 TL birden düşecek!

Akaryakıt fiyatları gündemden düşmüyor. Hal böyle olunca milyonlarca sürücü tarafından bankaların akaryakıt sektöründe geçerli kampanyaları yakından takip ediliyor. İş Bankası’ndan da akaryakıt ödülü açıklaması geldi. Banka, müşterilerinin akaryakıt harcamasına özel kampanya başlattı. Kampanyaya katılım sağlayanların kartına para hediye edilecek.

Akaryakıt sektöründe uygulanacak bir kampanya duyuruldu. İş Bankası’ndan alınan bilgilere göre, M-Oil istasyonlarından tek seferde ve farklı günlerde gerçekleştirilecek 600 TL ve üzeri 4. akaryakıt ya da otogaz alışverişine, Maximum anlaşmalı M-Oil istasyonlarından yapılacak yakıt alışverişlerinde kullanılmak üzere 150 TL MaxiPuan verilecek. Kampanyanın 31 Mart’a kadar geçerlilik süresi var.

İŞ BANKASI AKARYAKIT ÖDÜLÜ KULLANIMI;

Kazanılan MaxiPuan’lar yalnızca Maximum anlaşmalı M-Oil istasyonlarında görüntülenebilecek olup sadece yakıt alımında kullanılabilecektir.

MaxiPuan’larınız 4 Nisan 2024 tarihinde kartınıza yüklenecektir.

MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 31 Mayıs 2024 (bu tarih dâhil)’dir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. B

ir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 150 TL MaxiPuan kazanabilir.