Magazin

Settar Tanrıöğen ile ilgili hastaneden kritik açıklama

Kızılcık Şerbeti dizisindeki unutulmaz performansıyla tanınan usta oyuncu Settar Tanrıöğen’in sağlık durumuyla ilgili yeni gelişmeler paylaşıldı.

Bir süre daha hastanede kalacak

Geçtiğimiz haftalarda beyin kanaması geçiren ve iki kez ameliyat olan Settar Tanrıöğen’in bir süre daha hastanede tedavisine devam edileceği öğrenildi. Yoğun bakım sürecinin ardından hasta odasına alınan Tanrıöğen’in sağlık durumuyla ilgili detaylar hastane tarafından açıklandı.

Hastaneden açıklama

Hastane yetkilileri, Settar Tanrıöğen’in beyninde meydana gelen anevrizma patlaması sonucu oluşan beyin kanamasıyla ilgili tedavi ve iyileşme sürecinin devam ettiğini belirtti. Olumlu gelişmelerin yaşanması ve risklerin azalması üzerine Tanrıöğen, yoğun bakım servisinden hasta odasına nakledildi. Tedavinin hasta odasında devam edeceği vurgulandı.

Ziyaretçi kısıtlaması devam ediyor

61 yaşındaki Settar Tanrıöğen’in bir süre daha hastanede hasta odasında tedavi göreceği ve ziyaretçi kısıtlamasının devam edeceği bildirildi. Oyuncunun sağlık durumu hakkında kamuoyunu bilgilendirmeye devam edileceği ifade edildi.