EkonomiGündem

Garanti BBVA emekliye 2500 TL verecek: 12 Nisan’da kartlara yatacak!

Garanti BBVA’dan emeklilere yönelik bir açıklama geldi. Garanti Bankası, emekli müşterileri için harekete geçti. Banka tarafından birçok emekli kampanyası duyuruldu. Bu kampanyalardan birisi de 2500 TL kazandıracak. Emekliler yapacağı harcamasını 2500 TL daha ucuza yapmış olacak.

Garanti BBVA’dan emekli kampanyası düzenlendi. Emekli maaşını Garanti’ye taşıyan emeklilere nakit promosyon haricinde bir kampanya daha sunuldu. Bankadan alınan kampanya bilgilerine göre, Mobil’den müşteri olup, emekli maaşını mobil üzerinden taşıyıp, 500 TL ve üzeri harcamaya 2.500 TL bonus kazanılacak.

GARANTİ BBVA KAMPANYA DUYURUSU

01.03.2024-31.03.2024 tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil’i indirip ilk kez Garanti BBVA’lı olan* emekli maaş taşıma talimatını Garanti BBVA Mobil üzerinden verip emekli maaşını bankamıza taşıyan ve Bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı başvuruları onaylanan kişiler, ilgili kartlarıyla 31 Mart’a kadar yapacakları 500 TL ve üzeri harcamaya 2500 TL bonus kazanacaktır.

Kampanyadan yararlanmak için Bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı başvurularının Garanti BBVA Mobil, bonus.com.tr, moneybonus.com.tr üzerinden yapılması gerekmektedir.

Kampanyaya Garanti BBVA Bonus’lar, Money Bonus başvuruları dahildir.

Sanal kartlar ve ek kartlar kampanyaya dahil değildir.

12 NİSAN’DA KARTLARA YANSITILACAK

500 TL ve üzeri harcamalarda 2500 TL bonus 12.04.2024 tarihinde yatırılacaktır.

Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri kampanya bazında en fazla 2500 TL bonus kazanabilir**

Kampanyaya düzenli ödeme talimatı, otomatik ödemeler, fatura ödemeleri, vergi ödemeleri, nakit avans işlemleri, bonus kullanımları dahil değildir.

Kampanyaya internetten yapılan harcamalar da dahildir.