Denizli HaberleriGündem

Denizli’de kahreden olay: Annesinin ve kardeşinin cansız bedeniyle karşılaştı!

Denizli’de acı bir olay yaşandı. Anne ve oğlu, karbonmonoksit gazından zehirlendi. İşe gitmek için kalkan genç, annesi ve kardeşinin cansız bedeniyle karşılaştı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Anne ve kardeşini o halde bulan genç, gözyaşlarına boğuldu.

Olay, Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, sabah işe gitmek için kalkan genç, annesi Rukiye Kasap (45), kardeşi Şevket Yavuz Üstüner’i (16) hareketsiz halde buldu. Kendini dışarı atan genç, sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.

KARBONMONOKSİT GAZINDAN CAN VERDİLER

Sağlık ekipleri ilk müdahalede bulunduğu anne ve oğlunun yaşamını yitirdiğini belirledi. Polis ekipleri tarafından olay yerinde yapılan incelemelerde, sobalı dairede yaşayan ailenin karbonmonoksit zehirlenmesinden dolayı yaşamını yitirmiş olabileceği ihtimali üzerinde durulduğu öğrenildi.

Savcılık ve olay yeri inceleme ekipleri tarafından adreste yapılan incelemelerin ardından anne ve oğlunun cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Anne ve oğlunun kesin ölüm sebebinin otopsinin ardından kesinlik kazanacağını belirtildi.

Öte yandan, durumu fark ederek ihbarda bulunan gencin ise annesinin ve kardeşinin cenazelerin evden çıkarıldığı esnada, “Götürmeyin gözünüzü seveyim, götürmeyin ağabey” diyerek ağlaması dikkatlerden kaçmadı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.