Gündemİzmir Haberleri

İzmir Konak’ta vahşet: Parkta oturan kızı öldürdü, annesini ağır yaralı!

İzmir’in Konak ilçesinde dehşet bir olay meydana geldi. İddialara göre, anne ve kız bir şahıs tarafından parkta silahlı saldırıya uğradı. Meydana gelen olay sonucunda anne ağır yaralandı, kızı ise hayatını kaybetti. Şahsın alkollü olduğu ve anne-kızı tanımadığı öğrenildi.

Korkunç olay, dün gece saatlerinde İzmir’in Konak ilçesinde metro yakınlarında meydana geldi. Alkollü olduğu ileri sürülen 31 yaşındaki Y. Y. parkta bankta oturan tanımadığı anne O.T. (45) ile kızı İlayda Alkan’a (20) sebepsiz yere birden bıçakla saldırdı. Defalarca bıçaklanan anne kız kanlar içerisinde kalırken, bekçileri görerek kaçan ve bu esnada da kendisini suç aleti bıçakla yaralayan Y. Y. kıskıvrak yakalandı.

KIZ HAYATINI KAYBETTİ, ANNE AĞIR YARALI

İhbar üzerine adrese gelen sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapılan anne-kız, İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. 20 yaşındaki İlayda Alkan burada yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirirken, hayati tehlikesi bulunan anne O.T.’nin tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Öte yandan, Y.Y.’ nin bir devlet hastanesinde çalışan memur olduğu ve olay yerinde ikinci bir bıçak daha bulunduğu öğrenilirken, gözaltına alının zanlı emniyete götürüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.