Astroloji

11-17 Mart haftalık burçlar: Sevgi ve bereket dolu bir hafta

11 – 17 Mart 2024 haftalık burç yorumlarınız neler söylüyor? Bu hafta hangi burcu neler bekliyor? Bu hafta hangi burçlar için hafta iyi geçecek? 11 – 17 Mart haftalık burç yorumlarına göre hangi burç nasıl davranmalı ve nelere dikkat etmeli? Terazi burcu 11 – 17 Mart haftası burç yorumu ne söylüyor? Yengeç burcunu bu hafta neler bekliyor? Burcunuzu okurken, yükselen burcunuza göz atmayı da unutmayın. Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçları haftanız nasıl geçecek?  İşte 11 – 17 2024 haftası burç yorumlarınız… 

Bu haftanın astrolojik gündemi, Venüs’ün Balık burcuna geçişi ve yine aynı burçta gerçekleşecek yeniay ile oldukça romantik ve bereketli görünüyor. Bu etkiler altında huzurlu ve keyifli günler bizleri bekliyor. Birçok burç için aradığı aşkı bulma şansı yüksek. Yeni iş teklifleri ve bebek haberleri de bu hafta sıkça duyulabilir.

Gökyüzü sakin ve huzurlu bir enerji yayıyor. Venüs’ün Balık burcuna geçişiyle birlikte sakin anlara ve romantik duygulara öncelik vereceğiz. Yumuşak ve duygusal bir atmosfer hakim olacak. 20 derece Balık burcunda gerçekleşecek Neptünyen yeniay ise mucizevi gelişmelere ve hayallere kapı açacak. Bu etkinin etkisi 10 gün boyunca hissedilecek.

Koç ve Yükselen Koç

Sevgili Koç; haftaya yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuksal alanlarla ilgilenerek başlayabilirsin. Ayrıca sosyal çevrenle beraber harekete geçebilirsin. Haftanın ortasında; iş, kariyer hayatın ön plana çıkabilir. Maddi kazançların ani artış gösterebilir. Hafta sonunda; sosyal çevrenle, arkadaşlarınla zaman geçirebilirsin ancak tartışmalar gerçekleşebilir. Harcamaların artabilir.

Boğa ve Yükselen Boğa

Sevgili Boğa; haftaya finans, özel hayat veya sağlık konularında ani gelişmelerle başlayabilirsin. Ayrıca şüpheci ve ketum olabilirsin. Sosyal çevrenden dolayı harcamaların artabilir. Haftanın ortasında; yurt dışı, eğitim, seyahat, iş hayatın ön plana çıkabilir. Ani gelişmeler ve fırsatlarla karşılaşabilirsin. Hafta sonunda; iş, kariyer hayatın ön plana çıkabilir ama ani tartışmalar ve sorunlar gerçekleşebilir.

İkizler ve Yükselen İkizler

Sevgili İkizler; haftaya partner, evlilik, ortaklık konularına odaklanabilirsin. Ancak iş hayatında birebir ilişkilerde bazı sorunlarla karşılaşabilirsin. Haftanın ortasında; finans, özel hayat, sağlık konuları ön plana çıkabilir. Beklenmedik sürprizlerle karşılaşabilirsin ve iş hayatında kalıcı gelişmeler yaşayabilirsin. Hafta sonunda; yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularına odaklanabilirsin. Ancak sağlık sorunları ve beklenmedik gelişmeler seni yorabilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Sevgili Yengeç; haftaya çalışma hayatı, sağlık, gündelik uğraşlarla ilgilenebilirsin. Bu dönemde sağlıkla ilgili şifalanabilirsin. Finansal konularda şans elde edebilirsin. Haftanın ortasında; partner, evlilik, ortaklık konularına odaklanabilirsin ve beraber yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularında kalıcı kararlar alabilirsin. Hafta sonunda; finans, özel hayat, sağlık konuları ön plana çıkabilir. Ayrıca bazı sağlık sorunları yaşayabilirsin. Sosyal çevrenden dolayı harcamaların artabilir.

Aslan ve Yükselen Aslan

Sevgili Aslan; haftaya aşk, hobi, sanat, tatil konularına odaklanarak başlayabilirsin ancak harcamaların artabilir. Haftanın ortasında; çalışma hayatı, sağlık, günlük rutinlerin ön plana çıkacak. Ayrıca kariyer hayatında ani güzel fırsatlarla karşılaşabilirsin. Hafta sonunda; ortaklık, evlilik, ikili ilişkilere odaklanabilirsin ancak ani tartışmalar ve sorunlar yaşayabilirsin. İş hayatında ani gelişmeler gerçekleşebilir.

Başak ve Yükselen Başak

Sevgili Başak; haftaya ev, aile, gayrimenkul konularına odaklanarak başlayabilirsin. Partnerinle bazı konularda anlaşmakta zorlanabilirsin. Haftanın ortasında; aşk, tatil, çocuk, hobilerinle ilgilenebilirsin. Yurt dışı, eğitim, seyahat konularında ani sürprizlerle karşılaşabilirsin. Hafta sonunda; günlük işler, sağlık veya evcil hayvanına zaman ayırabilirsin.

Terazi ve Yükselen Terazi

Sevgili Terazi; haftaya yakın çevre, eğitim, seyahat konularına odaklanabilirsin. Çalışma hayatında veya günlük rutinlerinde iletişimde bazı sorunlar yaşayabilirsin. Haftanın ortasında; ev, aile, gayrimenkul konularında bazı aksilikler yaşayabilirsin ancak düzenleme yapmak ve yavaş kararlar almak sorunların üstesinden gelmene yardımcı olabilir. Hafta sonunda; aşk, tatil, çocuk, hobilerinle ilgilenebilirsin.

Akrep ve Yükselen Akrep

Sevgili Akrep; haftaya para, kazançlara odaklanabilirsin ancak aşk, tatil, çocuk veya hobilerin nedeniyle harcamaların artabilir. Haftanın ortasında; eğitim, seyahat, kardeşler veya yakın çevrenle birlikte hareket edebilirsin. Partnerinle ortak kararlar alabilirsiniz. Hafta sonunda; ev, aile, gayrimenkul konularına odaklanabilirsin ancak ani sorunlar ve anlaşmazlıklarla karşılaşabilirsin.

Yay ve Yükselen Yay

Sevgili Yay; haftaya enerjik, atak ve neşeli başlıyorsun. Ancak aile, ev konularında bazı sorumluluklarla yoğunlaşman gerekebilir. Haftanın ortasında; para, kazançlar öne çıkabilir. Çalışma hayatında ani olumlu fırsatlarla karşılaşabilirsin. Hafta sonunda; yakın çevre, eğitim, seyahatler öne çıkabilir. Ancak tartışmalar ve kazalara açık olabilirsin.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Sevgili Oğlak; haftaya duygusal olarak içe çekilerek, yalnız kalmak isteyebilirsin. Yakın çevre, eğitim, seyahat konularında bazı aksilikler yaşanabilir. Haftanın ortasında kendini daha iyi hissedebilirsin. Kardeşler, eğitim, seyahatlerle ilgili kalıcı kararlar alabilirsin. Aşk ve tatil konularında güzel gelişmeler olabilir.

Kova ve Yükselen Kova

Sevgili Kova; haftaya sosyalleşerek, arkadaşlarınla ilgilenerek başlayabilirsin. Ancak harcamalarında artışlar yaşayabilirsin. Haftanın ortasında duygusal olarak içe dönme eğilimi gösterebilirsin. Sağlık veya iletişimde bazı aksiliklerle karşılaşabilirsin. Ancak şifalanma da mümkün olabilir. Hafta sonunda kendini enerjik ve atak hissedebilirsin, fakat ailevi konularda ani sorunlar yaşanabilir. Dikkatli olman gerekebilir. Ayrıca sağlığına da önem vermelisin.

Balık ve Yükselen Balık

Sevgili Balık; haftaya kariyer ve iş hayatına odaklanarak başlayabilirsin. Sağlık veya iletişim konularında bazı aksiliklerle karşılaşabilirsin. Haftanın ortasında, arkadaşlarınla sosyalleşebilir ve zaman geçirebilirsin. Ani seyahat veya eğitim kararları alabilirsin. Hafta sonunda duygusal olarak içe kapanabilirsin. Gizli düşmanlarla ilgili bazı gelişmeler yaşanabilir, bu yüzden dikkatli olman gerekebilir.