Genel

Bankalar arasında promosyon yarışı: İşte promosyon tutarları

Bankalar, Mart ayı itibarıyla emekli maaşı promosyon tutarlarını güncelledi. Emeklilik hakkı kazanan veya bankalarla sözleşmesi sona eren emekliler artık emekli maaşlarının yatırılması karşılığında bankalardan promosyon alabilecek. Birçok banka emeklilere 15.000 TL'ye varan promosyonlar sunuyor. Ayrıca emeklilere Ramazan ve Kurban Bayramı için 3 bin TL olmak üzere toplam 6 bin TL emeklilik ikramiyesi verilecek. Güncellenen promosyonlar, emeklileri çekmek için bankalar arasında şiddetli bir rekabete yol açtı.

Emeklilik Promosyonlarından Nasıl Yararlanılır?

Emekliler emekli maaşını alacakları bankayı seçme özgürlüğüne sahiptir. Bankalar, emekli maaşını kendilerinden almayı taahhüt eden emeklilere promosyonlar sunuyor. Emekli maaşını aktarmak isteyenlerin şubeler veya e-Devlet üzerinden bankaya bildirimde bulunması gerekiyor. Taahhüt süresi sona ermeden banka değiştirmenin, promosyonun kısmi iadesiyle sonuçlanabileceğini ve kalan tutarın orijinal bankada alıkonacağını unutmamak önemlidir.

ING Bank

ING Bank, emekli maaşını SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı başta olmak üzere Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan (SGK) aktaran emeklilere, emekli maaşı tutarına göre 10.000 TL’ye kadar koşulsuz nakit promosyonları sunuyor. Ayrıca Otomatik Fatura Ödeme Talimatı’ndan yararlanan emekliler, 5.000 TL’ye kadar ek nakit promosyonu alarak toplam potansiyel promosyonu 15.000 TL’ye çıkarabiliyor.

Ziraat Bankası

Ziraat Bankası, banka aracılığıyla ödeme alan emeklilere emekli maaşı tutarlarına göre özel promosyonlar sunuyor. Promosyonlar, emeklilik grubuna göre 3.000 TL ile 5.000 TL arasında değişmekte olup, üç yıllık emeklilik ödeme taahhüdü bulunmaktadır.

Vakıfbank

Vakıfbank, emeklilerin aldıkları emekli maaşı tutarına göre promosyonlar sunmaktadır. Promosyonlar 3 yıllık taahhüt süresi için 3.000 TL ile 5.000 TL arasında değişmektedir.

Halkbank

Halkbank, emekli maaşını banka aracılığıyla almayı taahhüt eden tüm emeklilere üç yıl süreyle promosyon sağlıyor. Promosyonlar emekli maaşı tutarına göre 3.000 TL ile 5.000 TL arasında değişmektedir.

Garanti Bankası, Akbank, İş Bankası, Yapı Kredi,mQNB Finansbank

Bu bankalar, emeklilere emeklilik tutarlarına göre 4.500 TL’den 8.000 TL’ye kadar değişen ikramiyelerin yanı sıra kredi kartı ikramiyesi, nakit ödül, bazı hizmetlerde indirim gibi ek avantajlar da sunan çeşitli promosyonlar sunmaktadır.