Editörün SeçtikleriEkonomi

Ziraat Bankası müşterilerine müjde! Müşterilere 750 TL hediye ediliyor: İsteyen hemen alabilir

Bankkart’ınızla yapacağınız alışverişlerde kazanabileceğiniz ödüllerle ilgili harika bir kampanya başladığı duyuruldu ve Bankkart kullanıcıları için düzenlenen bu kampanya, 6 Mart – 14 Nisan 2024 tarihleri arasında geçerli olduğu bildirildi. Bu süre içinde Bankkart ile yapılacak alışverişlerde harika ödüller sizleri bekliyor.

Katılım Şartları ve Yöntemleri

Kampanyaya katılmak için oldukça kolay bir yöntem bulunmaktadır. Bankkart Mobil uygulamasından, bankkart.com.tr adresinden veya 4757’ye “RAMAZAN” yazarak SMS göndererek kampanyaya katılabileceğiniz belirtilerek alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılım sağlamanız gerektiği kampanyaya katılan müşteriler, belirtilen tarihler arasında Bankkart’ları ile anlaşmalı Market, Bakkal, Kasap, Manav ve Şarküteri üye işyerlerimizden tek seferde yapacakları 750 TL ve üzeri her alışverişlerinde 75 TL, toplamda ise 750 TL Bankkart Lira kazanılabilceği bildirildi.

Bu fırsatı kaçırmamak için alışverişlerinizi bu işyerlerinden yapmayı unutmayın. Kampanyadan yararlanabilmek için işlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde ve Bankkart POS’undan yapılması gerektiği ifade edilerek aynı gün aynı işyerinden yapılan işlemlerden sadece ilki kampanyaya dahil edileceği vurgulandı. E-ticaret işlemleri kampanyaya dahil değildir.

Anında Kazanç, Hemen Kullanım

Kampanyaya katılan müşterilerin kazandıkları Bankkart Liraları, işlemlerini takip eden süreçte kartlarına anında yansıtılacaktır. Böylece, alışverişlerinizde kazandığınız ödülleri hemen kullanabilirsiniz. Bir müşterinin kampanya döneminde kazanabileceği Bankkart Lira tutarı en fazla 750 TL’dir. Bazı Bankkart ürünleri ile yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir. Katılımın sadece asıl kart sahibi müşteriler tarafından yapılması gerekmektedir.

Nakit çekim, ön provizyon, iade, iptal ve Bankkart Lira kullanım işlemleri kampanya kapsamında değildir. Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iade edilmesi durumunda kazanılan Bankkart Liraları geri alınacaktır.

Bu kampanya, Bankkart kullanıcılarına harika fırsatlar sunuyor. Siz de Bankkart’ınızla yapacağınız alışverişlerden ödüller kazanmak için hemen kampanyaya katılın ve kazanmaya başlayın!