Genel

Bankalar emeklileri sevindiriyor: Maaşını o bankadan alanlara 5 bin TL ek ödeme!

Emekliler için beklenen müjde geldi! Denizbank, tek imza ile maaş müşterilerine 5 bin TL'ye varan ek promosyon ödemesi yapacak. Detaylar haberimizde!

Emeklilere Yönelik Promosyon Müjdesi

Bankaların maaş müşterileri için düzenlediği promosyon kampanyaları devam ediyor. Özellikle emeklilerin dikkatini çeken yeni bir kampanya ile Denizbank, emeklilere 5 bin TL’ye varan ek promosyon ödemesi yapacağını duyurdu.

Detaylar ve Başvuru Şartları

Denizbank’ın resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada, emeklilere özel promosyon kampanyasının detayları paylaşıldı. Emeklilerin maaşlarını Denizbank’a taşıması halinde, tek imza ile 5 bin TL’ye varan promosyon ödemesinden yararlanabilecekleri belirtildi.

Promosyon Ödeme Miktarları

Promosyon ödemesi miktarları, emeklilerin aldıkları maaş tutarına göre belirlenmiş. İşte promosyon ödeme miktarları:

  • 0 – 3.499 TL Altı Maaş Alanlar: 3.000 TL
  • 3.500 TL – 7.499 TL Arası Maaş Alanlar: 3.500 TL
  • 7.500 TL – 9.999 TL Arası Maaş Alanlar: 4.500 TL
  • 10.000 TL ve üzeri Maaş Alanlar: 5.000 TL

Başvuru Nasıl Yapılacak?

Emeklilerin bu promosyondan yararlanabilmesi için maaşlarını Denizbank’a taşıması gerekiyor. Başvuru süreci için ise şu adımlar izlenmelidir:

  1. SSK veya Bağ-Kur’dan emekli olanlar e-Devlet/SGK Müdürlüklerine başvurmalı, Emekli Sandığı’ndan emekli olanlar ise çalıştıkları kuruma veya Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Kamu Görevlileri Emeklilik Daire Başkanlığı’na başvurmalıdır.
  2. Emekliler, başvuru dilekçesinde banka tercihini Denizbank olarak belirtmelidir.
  3. Emekliler, Denizbank’tan 3 yıl süreyle maaşlarını alma sözü vererek 5 bin TL’ye varan promosyon fırsatından yararlanabilirler.

Bu kampanya ile emeklilere verilen ek ödemeler, milyonlarca emeklinin bankaya akın etmesine sebep olacak gibi görünüyor.