Gündem

Cumhurbaşkanı’ndan kamu çalışanlarına 9 günlük bayram tatili müjdesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şoför Esnafları ile İftar Programı’nda önemli açıklamalarda bulundu.

İşte detaylar:

1.5 günlük idari izin ve 9 günlük tatil

Erdoğan, kamu çalışanlarının Ramazan Bayramı öncesindeki 1,5 günlük idari izinli sayılacaklarını ve pazartesi gününü bayram tatiline ekleyerek kamu çalışanlarına 9 günlük tatil imkanı verdiklerini açıkladı.

Şehitlere rahmet ve yaralılara acil şifalar

Erdoğan, konuşmasında Kuzey Irak’ta gerçekleştirilen operasyonda şehit olan askerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

Deprem konutlarının teslim töreni

Bugün gerçekleştirilen törenle 30 bini aşkın deprem konutu ve köy evinin anahtarları teslim edildiğini belirten Erdoğan, deprem bölgesindeki afet konutu sayısının 76 bini aştığını ifade etti.

Kanaatlerin önemi ve esnafın değerleri

Erdoğan, siyaset hayatı boyunca esnaf ve vatandaşlarla sürekli temas halinde olduklarını ve onların kanaatlerine önem verdiklerini vurguladı. Esnafın milletin aynası olduğunu belirten Erdoğan, onların helal rızık peşinde koştuğunu ve ülkeye hizmet ettiğini ifade etti.

Her gün yüz binlerce vatandaşın güvenle ulaşmasını sağlayan esnafın önemine değinen Erdoğan, esnafın vefasını ve fedakarlığını takdir ettiğini belirtti.

Siyasi hayatı boyunca esnafın her daim yanında olduğunu ve mücadelelerini bildiğini ifade eden Erdoğan, esnafın ülke ve millet için yaptığı hizmetlerin büyük önem taşıdığını vurguladı.