Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan emeklilere müjde!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. Emeklilere yönelik promosyon kararını duyuran Erdoğan, kamu bankalarının bu ödemeyi aylık gelire göre 8-12 bin lira arasında belirlediğini açıkladı.

Yerel seçimlere yaklaşırken, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kayseri mitinginde vatandaşlara seslendi. Burada yaptığı açıklamada, kamu bankalarının emeklilere yönelik promosyon ödemelerini duyurdu.

Erdoğan’ın açıklamaları

Erdoğan, Kayseri’deki mitingde yaptığı konuşmada, seçimlere sayılı günler kala vatandaşlara seslendi. Toplantıda 75 bin kişinin bulunduğunu belirten Erdoğan, destekleri için teşekkür etti ve çalışmalara devam çağrısında bulundu.

Emekliye promosyon müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilere yönelik müjdeli haberi kamu bankalarının promosyon kararıyla verdi. Bu karara göre, emeklilere ödenecek promosyon miktarı 8-12 bin lira arasında olacak. Ayrıca Erdoğan, diğer bankaların da bu uygulamaya katılacağına inandığını belirtti.

Muhalefetin eleştirisi

Erdoğan konuşmasında ayrıca, muhalefeti eleştirerek, CHP’li yöneticileri ırkçılıkla suçladı ve belediyelerin kaynaklarının yanlış yerlerde kullanıldığını iddia etti.