Personel Alımı

KPSS 55 puanı olanlar dikkat: Üniversiteye personel alımı yapılacak!

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi, en az lise mezunu adaylar arasından KPSS 55 puanla personel alımı yapacak. İşte detaylar:

Başvuru Koşulları

Başvuru yapacak adayların 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nda belirtilen şartları taşıması gerekmektedir. Ayrıca, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, askerlikle ilişikleri bulunmamak, 2022 KPSS’den en az 55 puan almış olmak ve 35 yaşını bitirmemiş olmak gerekmektedir.

Alım Yapılacak Pozisyonlar ve Nitelikler

  • Destek Personeli (Temizlik Görevlisi): En az lise mezunu olan adaylar arasından alım yapılacak. Kadın ve erkek adaylar için farklı kadrolar bulunmaktadır.
  • Büro Personeli: İşletme, muhasebe, iktisat, insan kaynakları yönetimi, kamu yönetimi veya adalet önlisans programlarından mezun adaylar arasından alım yapılacak.

Başvuru Süreci ve Detaylar

Başvurular, 29 Mart 2024 tarihine kadar Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi resmi internet sitesinden online olarak gerçekleştirilebilecektir.

Önemli Notlar

Başvuru yapacak adayların, herhangi bir KHK ile kamu görevinden çıkarılmamış olması, emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olması ve güvenlik soruşturması veya arşiv araştırmasının olumlu olması gerekmektedir.

Bu kampanya ile Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi, nitelikli personel arayışında önemli bir adım atmaktadır. Başvuru yapacak adayların belirtilen koşullara dikkatle uyarak başvurularını tamamlamaları önemlidir.