Personel Alımı

İŞKUR’dan iş ilanı: 3 kamu kurumuna personel alımı!

İŞKUR tarafından yayınlanan ilana göre, farklı 3 kamu kurumuna toplamda 10 personel alınacak. İş başvuruları için son tarih ve başvuru şartları merak konusu.

Başvuru Son Tarihi ve Yöntemi

İŞKUR’dan yapılan duyuruya göre, 10 personel alımı için başvuru son tarihi 1 Nisan 2024 olarak belirlendi. Başvuruların İŞKUR üzerinden yapılması gerekiyor.

Başvuru Şartları ve Nitelikleri

  • Malatya Darende Öğretmenevi Lokali Kalorifer Ateşçisi: Başvuru yapacak adayların en az ilköğretim en fazla lise mezunu olması, 18 ile 45 yaş aralığında olması, MEB onaylı sertifikaya sahip olması ve daha önce en az 6 ay kamu kurumunda çalışmış olması gerekiyor.
  • Sivas Kangal Belediyesi Metal Doğramacı / Alüminyum Doğramacı İşçisi: Başvuru yapacak adayların Metal Teknolojisi alanında mezun olması veya Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşlerde Metal Doğramacı Eğitimi Sertifikasına Sahip Olması gerekiyor. Ayrıca, 18 ile 55 yaş aralığında olmaları şartı bulunuyor.
  • Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Beden İşçisi: Başvuru yapacak adayların en az ilköğretim en fazla önlisans mezunu olması ve 18 ile 40 yaş aralığında olmaları gerekiyor.

İŞKUR İş İlan Numaraları

  1. Malatya Darende Öğretmenevi Lokali Kalorifer Ateşçisi: 00008177466
  2. Sivas Kangal Belediyesi Metal Doğramacı / Alüminyum Doğramacı İşçisi: 00008177814
  3. Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi İdari Ve Mali İşler Daire Başkanlığı Beden İşçisi (Genel): 00008178043

Bu iş ilanlarına başvurmak isteyen adaylar, ilgili İŞKUR iş ilan numarasını kullanarak başvurularını gerçekleştirebilirler.