Gündem

Elazığ’da korkutan deprem: AFAD duyurdu! Bingöl, Tunceli, Malatya, Diyarbakır ve Batman’da hissedildi

Elazığ’da korkutan bir deprem meydana geldi. AFAD, Elazığ’da meydana gelen depremi duyurdu. Büyük paniğe neden olan depremle ilgili validen açıklama da yapıldı.

AFAD tarafından alınan bilgilere göre, Elazığ’da saat 03.25’te 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD depremin derinliğini ise 13.83 kilometre olarak bildirdi. Depremin ardından AFAD ve validen açıklama geldi. Öte yandan, deprem Bingöl, Tunceli, Malatya, Diyarbakır ve Batman illerinden de hissedildi.

AFAD AÇIKLAMA YAPTI

AFAD’dan yapılan açıklamada, “Elazığ ilimizde saat 03.25’te meydana gelen 4.7 büyüklüğündeki deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir. Etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız” denildi.

VALİDEN AÇIKLAMA

Deprem sonrasında Elazığ Valisi Ömer Toraman sosyal medyasından yaptığı açıklamada, “Kıymetli hemşehrilerim, meydana gelen deprem nedeniyle şu ana kadar ilgili birimlerimize intikal eden herhangi bir ihbar bulunmamaktadır. Saha taramalarımız devam ediyor” ifadelerini kullandı.