EkonomiGündem

Akbank’tan 20 bin TL müjdelendi: Faizsiz olarak geri ödenecek!

Akbank’tan faizsiz kredi kampanyası müjdesi geldi. Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için bir fırsat olacak kampanyanın detayları belli oldu. Akbanklı olan herkes yararlanabilecek. Kampanyadan yararlanabilmek için bir süre verildi.

Akbank, 20 bin TL faizsiz ihtiyaç kredisi verecek. Akbank’tan alınan faizsiz kredi kampanyası bilgilerine göre, Akbank Mobil’i indirip “Akbanklı olmak istiyorum” adımıyla ilerleyerek ilk kez müşteri olacak kişiler kampanyadan yararlanabilecek. Buna göre, 20 bin TL faizsiz olarak geri ödenecek.

AKBANK FAİZSİZ KREDİ KAMPANYASI DUYURUSU;

Kampanyadan 27 Mart 2024 – 22 Nisan 2024 tarihleri arasında Akbank Mobil’i indirip “Akbanklı olmak istiyorum” adımından ilerleyerek yalnızca ilk defa ve uzaktan müşterimi edinimi* sürecini tamamlayan müşteriler faydalanabilir.

Kredi başvurusu Akbanklı Ol sürecinin tamamlanması ardından Akbank Mobil üzerinden gerçekleştirilebilir.

Mobilden Akbanklı olan yeni müşterilerimiz, müşteri olduktan sonra maksimum 10 gün içinde hayat sigortalı ve %0 faizli ihtiyaç kredisine başvurabilir. Son başvuru tarihi 22 Nisan 2024 olarak belirlenmiştir.

Kurye süreci ile işlemlerini tamamlayacak olan ve ilk defa Akbanklı olacak müşteriler, belge işlemlerinin 9 Nisan’a kadar tamamlanması ve evrakların bankaya gelmesi ile birlikte Akbank Mobil’e girerek krediye başvurabilirler.

Söz konusu kredi talepleri Akbank tarafından değerlendirilerek olumlu bulunursa karşılanacaktır.

Kampanyadan 27 Mart 2024 – 22 Nisan 2024 tarihleri arasında bankamız herhangi bir ürün/hizmetini aktif olarak kullanmayan ve bankamızda inaktif statüde yer alan müşteriler de, Akbank Mobil’i indirip “Akbanklı olmak istiyorum” butonu üzerinden adımları tamamlayarak / aktifleşerek kampanyadan faydalanabilir.

Başvuruların olumlu değerlendirilmesi sonrası onaylanan kredi Akbank Mobil, Akbank İnternet, Müşteri İletişim Merkezi ve Şube’lerimiz aracılığı ile kullanılabilir.

Kampanya kapsamında kullanılacak minimum kredi tutarı 1.000 TL, maksimum kredi tutarı 20.000 TL, maksimum vade ise 6 aydır.

Kampanyadan yalnızca gerçek kişi müşteriler faydalanacak olup kullanılabilecek kredi türü bireysel tüketici / ihtiyaç kredisidir.

Mobilden Akbanklı olan müşterilerimiz avantajlı kredi kampanyasından sadece bir kere yararlanabilir.

Sigortalı kredilerde müşterinin yaşı ile kredi vadesinin toplamı 65’i aşamaz.

Kredi masrafını içeren örnek ödeme planı ve yıllık maliyet oranı aşağıdaki tabloda belirtilmiştir. Hayat sigortası prim tutarı; kredi tutarı, kredi vadesi, faiz oranı ve müşterinin yaşına göre değişiklik göstereceğinden toplam geri ödeme tutarına dahil edilmemiştir.

Daha önce mobilden Akbanklı olup %0 veya %0,99 faizli avantajlı kredi kampanyalarımızdan yararlanan müşterilerimiz bu kampanyadan faydalanamaz.