Gündemİzmir Haberleri

İzmir Bornova’da evine girerken silahlı saldırıya uğradı: Durumu ağır!

İzmir’in Bornova ilçesinde korkunç bir olay yaşandı. 31 yaşındaki O.K., evine girdiği sırada silahlı saldırıya uğradı. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan gencin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Olay, İzmir’in Bornova ilçesinde saat 01.00 sıralarında Atatürk Mahallesi 893 Sokak’ta meydana geldi. Alınan bilgilere göre, O.K.(31) evine girdiği sırada kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Tabanca ile açılan ateş sonucu vücudunun birçok yerinden vurulan O.K. ağır yaralandı.

DURUMU AĞIR

Saldırıyı gerçekleştiren kişiler olay yerinden kaçtı. Durum hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verildi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, O.K.’yi ambulansa alarak Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırdı. Burada ameliyata alındığı öğrenilen O.K.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. Öte yandan, polis ekipleri silahlı saldırıyı düzenleyen kişi veya kişilerin kimliklerinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlattı.