Genel

Banka 1000 TL para iadesi yapacak! Başvuru detayları açıklandı!

Yapı Kredi, yeni bir kampanyayla müşterilerine büyük bir sürpriz yapmaya hazırlanıyor. 19 Mayıs'a kadar başvuru yapacak olanlara bin TL hediye edileceği açıklandı. İşte detaylar...

Başvuru Şartları ve Detaylar:

  • Yapı Kredi’nin yeni kampanyası kapsamında, 13-19 Mayıs tarihleri arasında Yapı Kredi Mobil üzerinden 18 yaş altı Bireysel Emeklilik (BES) yaptırıp, ödeme aracını Yapı Kredi kredi kartı olarak belirleyen müşterilere toplamda bin TL değerinde puan verilecek.
  • Bu kampanyadan yararlanmak için, BES sözleşmesine ait ilk tahsilatın 30 Haziran 2024’e kadar ilgili kredi kartından gerçekleştirilmesi gerekiyor.

Kampanya Detayları ve Önemli Bilgiler:

  • Yapı Kredi Mobil üzerinden yapılacak başvurularda, 18 yaş altı BES yaptıranlara 500 TL, bu tarihler arasında mobil bankacılığa yeni geçenlere ise ek 500 TL olmak üzere toplamda bin TL değerinde puan verilecek.
  • Yeni müşteri olacaklar, Yapı Kredi Mobil uygulamasını indirerek “Yapı Kredi Müşterisi Ol” adımını takip ederek kampanyadan yararlanabilirler. Ancak, daha önce Yapı Kredi müşterisi olanlar bu fırsattan yararlanamayacaklar.
  • Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin başvuru sırasında “MAYISBES” kodunu girmeleri gerekiyor. Bu kodun girilmemesi durumunda kampanyadan faydalanılamayacak.

Yapı Kredi’nin bu özel kampanyasıyla müşterilerine sunulan avantajlar, banka müşterileri arasında heyecan yaratıyor. Bu fırsatı kaçırmamak için 19 Mayıs’a kadar başvurularınızı yapmayı unutmayın!