Genel

Yapı Kredi duyurdu: Kurban Bayramı hediyesi olarak tek seferlik 1.200 TL!

Kurban Bayramı yaklaşırken, Yapı Kredi müşterilerine özel bir sürprizle karşılıyor. Banka, bayrama özel olarak düzenlediği kampanya kapsamında, müşterilerine tek seferlik 1.200 TL hediye ediyor. İşte kampanya detayları ve nasıl faydalanılacağına dair bilgiler...

Kurban Bayramı’na Özel Kampanya

Yapı Kredi, Türkiye’nin önde gelen bankalarından biri olarak, müşterilerini Kurban Bayramı’nda unutmadı. Bayram öncesinde başlattığı kampanya ile müşterilerine 1.200 TL değerinde hediye sunuyor. Bu kampanya ile, banka müşterileri bayram alışverişlerinden ekstra kazanç elde edebilecekler.

Kampanya Detayları

Kampanya, 16 Mayıs – 15 Haziran 2024 tarihleri arasında geçerli olacak ve tüm kurban kolisi alışverişlerinde uygulanacak. World kredi kartı sahipleri için 6 taksit imkanı sunulacakken, Chippin üzerinden yapılan ödemelerde taksit seçeneği bulunmayacak.

Nasıl Faydalanılır?

Kampanyadan yararlanabilmek için, kurban ödemesinin mağazalarda kasada ayrı bir işlem olarak yapılması gerekecek. Ayrıca, Chippin üzerinden yapılan alışverişlerde kazanılan ekstre indirimi, kart sahiplerinin hesaplarına gün sonunda yansıtılacak.

Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kampanya kapsamında, sadece tekli alımlarda geçerli olacak ve her müşteri en fazla bir defa kampanyadan faydalanabilecek. Ayrıca, Chippin indirimi CarrefourSA Online Market uygulamasında geçerli olmayacak.

Yapı Kredi’nin Kurban Bayramı’na özel bu kampanyası, müşterilere bayram alışverişlerinde ekstra avantaj sağlıyor. Müşteriler, bankanın sunduğu bu hediye ile bayramı daha keyifli bir şekilde geçirebilirler. Ancak kampanya şartlarını dikkatlice okumak ve belirtilen detaylara uygun şekilde hareket etmek önemlidir.