YaşamYerel Haberler

EGSD’den Geleneksel Bahara Merhaba Buluşması  

Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) üyeleri ve aileleri “Geleneksel Bahara Merhaba” Kahvaltısı’nda bir araya geldi. Güzelbahçe Parc Ceremonie’de düzenlenen Pazar Kahvaltısı etkinliğine EBSO Meclis Başkanı İbrahim Gökçüoğlu, BEGOS Yönetim Kurulu Başkanı Toygar Narbay, İZFAŞ Fuarlar Müdürü Yeşim Yiğit ve ekibi, Mimar Kemalettin Moda Merkezi Derneği Başkanı Erdoğan Kulu, EGSD Geçmiş Dönem Başkanları Sabri Ünlütürk ve Mukadder Özden ile EGSD üyeleri katılım gösterdi. 

Etkinliğin açılışında kısa bir konuşma yapan EGSD Yönetim Kurulu Başkanı Hayati Ertuğrul, üyeler ve aileleri ile bir araya geldikleri bu organizasyonun üyelerin aralarındaki ilişkiyi güçlendirdiğini söyledi. EGSD’nin bu yıl 32. kuruluş yılını kutladığ89ını ifade eden Ertuğrul, “Kuruluşumuzdan bugüne kadar görev alan tüm Başkanlarımıza şükranlarımı sunarım. Üyelerimizin katkılarıyla oluşturduğumuz sektörel güç birliğiyle, sektörümüze ve kentimize kazandırdığımız projelerimizi büyüterek sürdürmekteyiz. Her fırsatta dile getirdiğim gibi, sektörel güç birliğine önem veren Derneğimiz, tüm paydaşları bir araya getirerek projeler geliştirmeye önem vermektedir. Bu güzel etkinliğimize katkı sağlayan tüm destekçilere teşekkür ediyorum” dedi. 

Çocuklar ve Aileler Güzel Vakit Geçirdi 

Etkinlikte çocuklara yönelik atölyeleri organize eden Masalsı Düşler tiyatrosu, doğaya yönelik bilinç ve farkındalığın artması amacıyla aktiviteler düzenledi, çocuklar ve aileler güzel vakit geçirdi. Etkinliğe katkı sunan İZFAŞ, İZGİ Fuarcılık, Masterkey Virtual Fashion, Şimşek İç ve Dış Ticaret, Tetaş İç ve Dış Ticaret firmalarına günün anısına teşekkür plaketi verildi. Patrons Club’a da teşekkür edilirken, EGSD üyeleri ve sektör temsilcileri keyifli bir gün geçirdi.