EkonomiGündem

Akbank’tan gençlere bayram harçlığı kampanyası: 4 gün içinde isteyin!

Akbank’tan gençlere bayram harçlığı kampanyası başlatıldı. Akbank’tan dikkat çeken kampanya hakkında detaylar bildirildi. Yapılan kampanya açıklamasına göre, 18-26 yaş aralığındaki müşterilere bayram harçlığı verilecek.

Akbank, kampanya duyurusunda bulundu. Bankadan alınan kampanya bilgilerine göre, 19 Haziran’a kadar 18-26 yaş arasındaki müşteriler harçlıklarını Akbank Mobil’den Ödeme İste fonksiyonunu kullanarak, Akbank’tan 100 TL’ye varan harçlık kazanacak.

AKBANK KAMPANYA KOŞULLARI;

Kampanya, 12-19 Haziran 2024 tarihleri arasında yapılan ve aynı tarih aralığında Ödeme İste özelliğini kullanan ve isteği onaylanarak hesabına para girişi olan 18-26 yaş aralığındaki müşterilerimiz için geçerlidir.

Kampanyadan 18-26 yaş aralığında olan tüm Akbank müşterileri yararlanabilir.

Kampanya tarihleri içerisinde, Ödeme İste fonksiyonunu kullanarak ödeme isteğinde bulunan ve bu talebi onaylanıp hesabına para girişi olan kişiler, talep ettikleri toplam tutarın yarısı kadar, en fazla 100 TL olacak şekilde hediye kazanacaktır. Örneğin kampanya tarihleri içerisinde;

Toplamda 100 TL Ödeme İsteği yapan ve isteği onaylanan 50 TL hediye,

Toplamda 200 TL Ödeme İsteği yapan ve isteği onaylanan 100 TL hediye,

Toplamda 500 TL Ödeme İsteği yapan ve isteği onaylanan 100 TL hediyeye hak kazanacaktır.

0-5.000 TL arası ödeme istekleri kampanyaya dahil edilecek olup 5.001 TL ve üzeri ödeme istekleri kampanyadan faydalanamayacaktır.
Kampanya müşteri bazındadır. Bir müşteri en fazla 100 TL hediye kazanabilecektir.

Kampanya 10.000 kişi ile sınırlıdır. Ödeme isteği onaylanan ve hesabına para girişi olan ilk 10.000 kişi kampanyadan faydalanabilecektir.

Kazanılan hediye, 20-30 Haziran tarihleri arasında müşterinin vadesiz hesabına yüklenecektir.

Akbank T.A.Ş. kampanyayı durdurma ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.