GündemHava Durumu

Ege’de İzmir, Manisa, Aydın, Muğla, Denizli, Uşak, Kütahya, Afyon’da kuvvetli olacak: Saat verildi!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden sağanak yağış uyarısı geldi. Meteoroloji, birçok il için kuvvetli yağış uyarısında bulundu. Yapılan son değerlendirmelere göre, Ege Bölgesi’nde hava sağanak yağışlı geçecek. Yağışların öğleden sonra ve akşam saatlerinde kuvvetli olması bekleniyor. Kuvvetli yağışa karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği bildirildi.

KUVVETLİ OLACAK

Yağışların; öğleden sonra ve akşam saatlerinde Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimleri, Eskişehir, Çankırı, Yozgat, Erzurum, Kars ve Ardahan çevreleri ile Ankara’nın kuzey ve batı ilçelerinde yerel kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

FIRTINA UYARISI

Rüzgarın; Marmara’nın güneybatısı ile Kuzey Ege kıyılarında kuzeyli yönlerden kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden sonra ve akşam saatlerinde bölgenin iç kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Kuzey Ege kıyılarında kuzeyli yönlerden kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C, 31°C
Parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

DENİZLİ °C, 39°C
Parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden sonra ve akşam saatlerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

İZMİR °C, 37°C
Parçalı ve az bulutlu

MUĞLA °C, 37°C
Parçalı ve az bulutlu

İL İL KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Ege ve Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısı ile Muş, Van ve Batman çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğleden sonra ve akşam saatlerinde Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimleri, Eskişehir, Çankırı, Yozgat, Erzurum, Kars ve Ardahan çevreleri ile Ankara’nın kuzey ve batı ilçelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.