Denizli HaberleriGündem

Denizli’de çıkan yangın mahallede paniğe neden oldu!

Denizli’de panik dolu anlar yaşandı. Samanlıkta çıkan yangın mahallede büyük korkuya neden oldu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Yangın, ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Yangın, Denizli’nin Pamukkale ilçesinde Yeniköy Mahallesi’nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, mahallede ikamet eden O.A.’ya ait evin bitişinde bulunan samanlıkta henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Samanlıkta başlayan yangın, kısa sürede büyüdü.

Yangının 112 Acil Çağrı Merkezine ihbar edilmesi üzerine, bölgeye itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye ulaşan Denizli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, hızlı müdahale sayesinde yangını evin diğer bölümleri ve çevredeki yapılara sıçramadan kontrol altına aldı.

SAMANLIK KÜLE DÖNDÜ

Bir taraftan itfaiye ekiplerine yardımcı olan mahalle sakinleri, diğer taraftan ise samanlık ve yakındaki ahırda tahliyeler gerçekleştirdi. Yüzlerce saman balyasının küle döndüğü yangında, büyük maddi hasar oluştu. Mahallede korku ve paniğe neden olan yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.