EkonomiGündem

Akbank kart sahipleri hemen okusun: Para iadesi yapılacak!

Akbank kart sahiplerine duyuru yapıldı. Para iadesi yapılacağı açıklandı. Akbank’tan 31 Temmuz tarihine kadar geçerli bir kampanya başlatıldığı bildirildi. Kampanyaya dahil olan her müşteriye para iadesi olacak. Kampanyadan yararlanabilmek için 31 Temmuz tarihine kadar süre verildi.

Akbank’tan İstanbulkart sahiplerine yönelik bir kampanya başlatıldı. İstanbulkart sahibine bir fırsat sunuldu. Banka, kampanyaya kapsamında 250 TL iade yapacak. Akbank’tan alınan kampanya bilgilerine göre, “1048ISTANBUL” davet koduyla 31 Temmuz’a kadar Akbank Mobil’den ilk kez Akbanklı olanlar yıl sonuna kadar her ay 250 TL değerinde iade kazanacak. Kampanyadan faydalanmak için “1048ISTANBUL” davet koduyla Akbanklı olmak gerekiyor.

AKBANK KAMPANYA DETAYLARI VE KOŞULLARI;

Kampanyadan 1 – 31 Temmuz 2024 tarihleri arasında “1048ISTANBUL” kodunu kullanarak Akbank Mobil uygulamasını indirip “Akbanklı olmak istiyorum” butonu üzerinden ilerleyerek ilk kez Akbanklı olanlar, 31.12.2024’e kadar Akbank banka ya da Axess, Wings kredi kartları ile online olarak İstanbulkart, Akbank ve Juzdan mobil uygulamalarından yapacakları (Fiziki yöntemlerle gerçekleştirilen para yüklemeleri kampanya kapsamında değildir. Bu yüklemeler için iade gerçekleştirilmeyecektir.) İstanbulkart para yükleme işlemlerinin tamamını, aylık en fazla 250 TL, toplamda 1500 TL iade kazanıyor.

Kampanyadan sadece 1 – 31 Temmuz 2024 tarihleri arasında Akbank Mobil uygulaması üzerinden “1048ISTANBUL” davet kodunu kullanarak ilk kez Akbanklı olanlar yararlanabilecektir.

Kampanya kapsamında kazanılacak olan iade, en geç müşterinin Akbank banka ya da Axess, Wings kredi kartları ile yapacağı İstanbulkart para yüklemesinin gerçekleştiği ayı takip eden ayın ilk 10 (on) iş gününde müşterilerin harcamayı gerçekleştirdiği karta iade edilecektir.

Kampanya sadece İstanbulkart mobil, Akbank Mobil ve Juzdan uygulamalarından Akbank banka ya da Axess, Wings kredi kartları ile yapılacak İstanbulkart para yüklemeleri için geçerlidir.

İstanbulkart mobil uygulamasından bakiye yüklemek için, “TL yükle” veya “Abonman yükle” butonuna tıklayıp Akbank kartlarından birini ekleyerek para yükleme işlemi gerçekleştirilebilir.

Müşteriler kampanya kapsamında aylık en fazla 250 TL, toplam en fazla 1.500 TL iade kazanabilir.

Kampanya kapsamında yapılacak iadeler, en geç para yükleme işlemini takip eden ayın ilk 10 iş günü müşterinin harcama gerçekleştirdiği kartına yapılacaktır.

Mobilden müşteri olma aşamasında kurye aracılığı ile işlemlerini tamamlayacak olan müşterilerimiz, 31 Temmuz 2024’e kadar belge işlemleri tamamlanıp evraklar bankaya geldikten sonra kampanyadan yararlanabilecektir. 31 Temmuz 2024’ten sonra belgeleri bankaya ulaşan müşterilerimiz kampanyadan yararlanamayacaktır.

Davet kodu ile mobilden müşteri olma sürecine başlayan kişilerin, kampanyadan yararlanabilmesi için Bireysel Bankacılık Hizmet Sözleşmesini kampanya tarihleri içerisinde mobilden veya Şubeden onaylaması/tamamlanması zorunludur.

Akbank T.A.Ş. kampanyayı durdurma, sonlandırma ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Kampanya koşulları ile ilgili konularda Akbank T.A.Ş. kayıtları esas alınacaktır.