Magazin

24 yaşındaki sosyal medya fenomeni hayatını kaybetti!

24 yaşındaki sosyal medya fenomeni hayatını kaybetti. Çinli fenomen Pan Xiaoting, canlı yayın sırasında aniden hayatını kaybetti.Fenomenin ölüm nedeninin aşırı yemekten kaynaklandığı bildirildi.

Canlı yayında 10 saatten fazla yemek yiyen sosyal medya fenomeni Pan Xiaoting, hayatını kaybetti. China News’e göre, her gün 10 saatten fazla bir süre boyunca canlı yayında durmadan yemek yiyen fenomen, her öğünde 10 kilogramın üzerinde yiyecek tüketmeye çalışıyordu.

Fenomenin ölümü, eğlence amaçlı aşırı yemek yemenin sağlık açısından risklerini vurgulayarak canlı yayın sektörünün düzenlenmesiyle ilgili tartışmaları alevlendirdi.

HER GÜN 10 SAATTEN FAZLA YEMEK YİYORDU

Başlangıçta canlı yayınlarında düşük miktarda yiyecekler tüketerek başlayan kadın, popülerliği arttıkça bu miktarı 10 kiloya ve daha fazlasına çıkardı. Günlük 10 saatten fazla canlı yayın yapmaya başlayan fenomen, zamanla bir izleyici kitlesi edindi ve canlı yayınları aracılığıyla hediyeler aldı.

Ailesinin, kazandığı paranın vücuduna verdiği zarara değmediğini söyleyerek, kendisine yayıncılığı bırakmasını söylendiği bildirildi. Otopsi raporunda Pan’ın karnının aşırı derecede deforme olduğu ortaya çıkarken, ayrıca midesinin sindirilmemiş yiyeceklerle dolu olduğu görüldü.