EkonomiGündem

Ziraat Bankası Bankkart’a 7500 TL yatacak: Duyuru yapıldı!

Ziraat Bankası Bankkart’ı olanlar dikkat! Ziraat Bankası’ndan müşterilerine yönelik bir kampanya duyurusu geldi. Banka, Bankkart’a 7500 TL Bankkart lira yükleyecek. Kampanyanın 31 Temmuz tarihine kadar geçerlilik süresi olduğu açıklandı. Söz konusu tarihe kadar belirli şartları sağlayanlar 7500 TL kazanacak.

Ziraat Bankası’ndan konaklama sektöründe kampanya başlatıldı. Tatil planı olan kişilere güzel haber verildi. Kampanya, 7500 TL sahibi yapacak. Ziraat’ten alınan kampanya bilgilerine göre, Tatilsepeti’nde 100.000 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişe 7.500 TL Bankkart Lira verilecek.

ZİRAAT BANKASI 7500 TL HEDİYE EDECEK!

Ziraat Bankası’ndan alınan kampanya bilgilerinde şöyle denildi;

Bankkart’ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile Tatilsepeti’nden tek seferde yapacağınız;

35.000 TL – 49.999 TL arasındaki peşin veya taksitli alışverişinize 2.500 TL Bankkart Lira,

50.000 TL – 99.999 TL arasındaki peşin veya taksitli alışverişinize 5.000 TL Bankkart Lira,

100.000 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişinize 7.500 TL Bankkart Lira verilecektir.

Kampanya Yurt içi Tesisler ve Kıbrıs satışlarında geçerlidir.

Kampanya 10-31 Temmuz 2024 tarihleri arasında geçerlidir.

Kampanyaya Bankkart Mobil’den, bankkart.com.tr’den veya TATİLSEPETİ yazıp 4757’ye SMS göndererek katılabilirsiniz.

Kampanyadan yararlanabilmek için asıl kart sahibinin kampanyaya katılması gerekmektedir. Kampanyaya katılmayan müşteriler kampanyadan yararlanamayacaktır.

Kampanyadan Bankkart Lira kazanılabilmesi için alışverişlerin Bankkart POS cihazlarından yapılması gerekmektedir.

Kampanya dahilinde kazanılan Bankkart Liralar 15 Ağustos 2024 tarihinde yüklenecek, 15 Eylül 2024 tarihine kadar kullanılabilecektir. Kullanılmayan Bankkart Liralar 16 Eylül 2024 tarihinde geri alınacaktır.

Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri kampanyadan yalnızca bir kez ve en fazla 7.500 TL Bankkart Lira kazanabilecektir.

Bankkart’ınız ile yaptığınız alışverişlerinizi hesap kesim tarihine kadar dilediğiniz zaman, kazandığınız Bankkart Liralarınız ile ödeyebilirsiniz.

Kazanılan Bankkart Liralar Bankkart anlaşmalı üye işyerlerimizde de kullanılabilir.

Kazanılan Bankkart Liralar Bankkart Prestij ve Bankkart Prestij Plus kredi kartları için sunulan Katlanan Bankkart Lira özelliği kapsamında kullanılamaz.

Ek kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecektir.

Kampanyaya Bireysel kartlar ile yapılan harcamalar dahil edilecektir. Bankkart Başak, Bankkart Business, Ücretsiz Bankkart ve Bankkart Lira kullanılarak yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.

Kampanyadan yararlanılan işlemin kampanya sonrasında iptal/iade edilmesi durumunda verilen Bankkart Liralar geri alınacaktır.

Müşterinin Bankkart Kumbarasında yeterli Bankkart Lira bulunmaması durumunda kalan tutar hesap özetine borç yansıtılacaktır.

Kampanya Varınca para uygulamasında geçerli değildir.