Editörün SeçtikleriEkonomi

Benzin motorin ve LPG’ye bir depoda 240 TL indirim! Otomobili olanlara bayram ettirecek haber

Ziraat Bankası tarafından bir kampanya başlatıldı. Bu kampanya kapsamında katılanlara 240 TL puan verileceği bildirildi. Bu puanlar ise yakıt alımından sonra toplam tutar üzerinden kullanılacak ve 240 TL indirim yaptırılacak. Kampanya hakkında yapılan duyuruda 1 Temmuz-15 Ağustos 2024 tarihleri arasında Bankkart’ınız ile Bankkart anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında Bankkart POS’undan farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 750 TL ve üzeri 4. Akaryakıt ve otogaz alışverişinize 240 TL Bankkart Lira verileceği bildirildi.

KATILIM DETAYLARI

Ayrıca Bankkart tarafından yapılan duyuruda Kampanyaya Bankkart Mobil’den, bankkart.com.tr’den veya Bankamızda kayıtlı cep telefonunuzdan PO yazıp 4757’ye SMS göndererek katılım sağlanabileceği belirtilerek Kampanyadan bir müşteri en fazla 240 TL Bankkart Lira kazanılabileceği ifade edildi.

İşlemlerin Bankkart anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında ve Bankkart POS’undan yapılması gerektiği belirtilen duyuruda aynı gün içerisinde yapılacak 750 TL ve üzeri harcamalardan sadece bir tanesi kampanyaya dahil edileceği ve kampanya koşullarını gerçekleştiren müşterilerimize Bankkart Liralar 22 Ağustos 2024 tarihinde yükleneceği ifade edildi.

KAMPANYA AYRINTILARI

Kampanyanın ayrıntıları hakkında yapılan duyuruda ise şu ifadeler kullanıldı:

Kazanılan Bankkart Liralar 22 Eylül 2024 tarihine kadar Bankkart anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında akaryakıt ya da otogaz alışverişlerinde kullanılabilecek, kullanılmayan Bankkart Liralar 23 Eylül 2024 tarihinde geri alınacaktır.

Kazanılan Bankkart Liralar Bankkart Prestij ve Bankkart Prestij Plus kredi kartları için sunulan Katlanan Bankkart Lira özelliği kapsamında kullanılamaz.

Bankkart, Bankkart Genç, Bankkart Başak, Bankkart Business sahibi müşteriler kredi kartı ve banka kartı özelliği ile kampanyadan yararlanabilir.

Bankkart ücretsiz kartlar kampanyaya dahil değildir.

ASIL KART SAHİPLERİ KATILABİLİR

Kampanyaya asıl kart sahipleri katılabilir. Ek kartlar ve sanal kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecektir.

Bankkart Lira kullanılarak yapılan işlemler, iptal/iade işlemleri kampanyaya dahil değildir.

Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iptal/iade edilmesi durumunda verilen Bankkart Liralar geri alınacaktır.

Bankkart Kumbara’da yeterli Bankkart Lira bulunmaması halinde kalan tutar hesaba veya kredi kartına borç olarak yansıtılacaktır.

Kampanya sadece anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında geçerlidir.