Editörün SeçtikleriEkonomi

Son 2 gün kaldı! Akbank kartı olanlara müjde: 7.500 TL veriliyor

Akbank, 1 Temmuz – 31 Temmuz 2024 tarihleri arasında, yeni müşterilerine özel bir kampanya sunuyor ve bu kampanya hakkında bir duyuru yapılarak ayrıntılar paylaşıldı. “Akbanklı Olmak İstiyorum” butonu üzerinden mobilden Akbanklı olma adımlarını tamamlayan 18-80 yaş arası gerçek kişi müşterilere, çeşitli avantajlar sağlanacağı bildirilerek kampanya, yeni müşteri kazanımı ve yatırım fırsatlarıyla dikkat çektiği ifade edildi.

KAMPANYA KOŞULLARI

Kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin, belirtilen tarih aralığında Akbank Mobil uygulamasını indirip, “Akbanklı Olmak İstiyorum” butonunu kullanarak mobilden Akbanklı olma sürecini eksiksiz tamamlamaları gerektiği ifade edilerek süreci tamamlamamış ancak şubeye yönlendirilmiş müşteriler de, şubeden tamamlayarak kampanyadan faydalanabilecekleri paylaşıldı. Bankamızla son bir ayda herhangi bir ürün veya hizmet ilişkisi bulunmayan eski müşteriler de, mobilden Akbanklı olma sürecini tamamlayarak kampanyaya katılabilecekleri vurgulandı.

7.500 TL HEDİYE FIRSATI

Kampanyadan faydalanan müşterilere, takip eden ay içerisinde Ak Portföy Birinci Fon Sepeti Fonu hediye edileceği ancak hediye kazanmak için belirli yatırım koşullarını sağlamaları gerektiği müşteriler, Ek-1’de yer alan seçili yatırım fonlarından minimum 50.000 TL değerinde alım yapmaları ve 31 Temmuz 2024 günü sonu itibarıyla bu fonların bakiyesini korumaları durumunda 3.000 TL değerinde hediye kazanacakları bildirildi. Tüm bunlarla beraber aynı şekilde, minimum 100.000 TL değerinde alım yapan ve aynı bakiye koşulunu sağlayan müşteriler ise 7.500 TL değerinde hediye kazanma şansına sahip olacakları da aktarıldı.

Kampanya, ilk 5.000 müşteri ile sınırlıdır ve belirtilen tarihler arasında mobilden Akbanklı olup, en az 50.000 TL fon bakiyesi olan müşteriler arasında sıralama yapılacaktır. Kampanyanın amacı, yeni müşterilere yatırım fırsatları sunmak ve Akbank’ın sunduğu avantajları tanıtmaktır.

KAMPANYA AYRINTILARI

Bu kampanya hakkında Akbank tarafından yapılan duyuruda diğer ayrıntılar da paylaşıldı. Bu doğrultuda yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

Müşteriler kazandıkları hediye fonları istediği zaman nakde çevirebilir. Herhangi bir blokaj söz konusu olmayacaktır.

Kampanya kapsamında şartları sağlayan müşterilerden 50.000 TL – 99.999 TL arasında fon alımı yapan her bir müşteri en fazla 3.000 TL’lik hediye fon, 100.000 TL ve üzerinde fon alımı yapan her bir müşteri en fazla 7.500 TL’lik hediye fon kazanabilir.

Bir müşteri kampanyadan yalnızca bir kez yararlanabilir. Devam eden aylar için kampanyanın devam etmesi durumunda koşulları sağlasa bile kampanya kapsamında ödül kazanımı gerçekleşmeyecektir.

Minimum yatırım fonu bakiyesi kontrolü hesaplanırken portföyün değer kazanç ve kayıpları da hesaplamaya dahil olacaktır ve hesaplamalar gün sonu portföy kapanış değeri ile yapılacaktır. Örneğin müşterinin fon alım tutarları toplamı 50.000 TL’ye ulaşmış olsa da ayın son günü yapılacak kontrolde portföyün değer kazanç ve kaybı dikkate alınarak yapılacak hesaplamada portföy kapanış değeri 50.000 TL altında olması halinde hediye fon ödülünü kazanamayacaktır.

Kampanyaya dahil edilen yatırım fonları EK’te yer almaktadır. Akbank müşterilerini yasal sürede bilgilendirmek koşuluyla tablodaki tutarları değiştirme hakkını saklı tutar.

Kampanyanın diğer ayrıntılarına ise “https://www.akbank.com/tr-tr/kampanyalar/Sayfalar/akbank-hediye-fon-kampanyasi.aspx” bağlantı adresinden ulaşabilirsiniz.