Editörün SeçtikleriEkonomi

Ziraat Bankası müşterileri dikkat! 23:59’a kadar başvurun: 8.500 TL hediye edilecek

Bankkart, Coral Travel ile gerçekleştirilen özel bir kampanya sunuyor. Kampanya kapsamında, Bankkart’ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile Coral Travel’dan yapılacak belirli tutarlardaki alışverişlerde, Bankkart Lira hediyeleri verileceği belirtilrek kampanya süresince 25.000 TL ile 49.999 TL arasındaki peşin veya taksitli alışverişlerinizde 2.500 TL Bankkart Lira kazanma şansı verildiği bildirildi. Ayrıca yapılan duyuruda eğer alışveriş tutarınız 50.000 TL ile 99.999 TL arasında ise, 5.500 TL Bankkart Lira ile ödüllendirileceğiniz belirtilerek daha büyük alışverişlerde ise 100.000 TL ve üzeri harcamalarınıza 8.500 TL Bankkart Lira verileceği ifade edildi.

BUGÜN SONA ERİYOR

Bu cazip kampanya 21 Haziran 2024 tarihinde başlamış olup, 31 Temmuz 2024 tarihine kadar geçerli oduğu belirtilerek kampanya süresi içinde yapacağınız alışverişlerde bu avantajlardan yararlanabileceğiniz vurgulandı.

Bu  noktada kampanyadan faydalanmak için Bankkart Mobil uygulaması, bankkart.com.tr web sitesi veya “CORAL” yazıp 4757’ye SMS göndererek kampanyaya katılım sağlanabilceği ifade edilerek katılımın asıl kart sahibi tarafından yapılması gerektiği de paylaşıldı. Ayrıca  kampanyaya dahil olabilmek için Bankkart’ın sunduğu çeşitli katılım yollarını kullanabilirsiniz. Bankkart Mobil üzerinden veya web sitesinden gerekli adımları takip ederek kampanyaya katılabilir, SMS yoluyla hızlıca başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

KAMPANYA AYRINTILARI

Kampanyaya katılım sağlamayan müşteriler kampanyadan yararlanamayacaktır.

Kampanyadan Bankkart Lira kazanılabilmesi için alışverişin Bankkart POS cihazından yapılması gerekmektedir.

Kazanılan Bankkart Liralar 7 Ağustos 2024 tarihinde yüklenecek, 9 Eylül 2024 tarihine kadar kullanılabilecektir.

Kullanılmayan Bankkart Liralar 10 Eylül 2024 tarihinde geri alınacaktır.

Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri kampanyadan yalnızca bir kez ve en fazla 8.500 TL Bankkart Lira kazanabilecektir.

Bankkart’ınız ile yaptığınız alışverişlerinizi hesap kesim tarihine kadar dilediğiniz zaman, kazandığınız Bankkart Liralarınız ile ödeyebilirsiniz.

Kazanılan Bankkart Liralar Bankkart anlaşmalı üye işyerlerimizde de kullanılabilir.

Kazanılan Bankkart Liralar Bankkart Prestij ve Bankkart Prestij Plus kredi kartları için sunulan Katlanan Bankkart Lira özelliği kapsamında kullanılamaz.

Bireysel ve ticari kartlar için uygulanan yurt içi azami taksit sayısı yasal düzenlemelere göre farklılık gösterebilmektedir. Yurt dışına yönelik harcamalarda taksitlendirme yapılamamaktadır.

Ek kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecektir.

Bankkart, Bankkart Genç ve Bankkart Başak sahibi müşteriler hem kredi kartı hem de banka kartı özelliği ile kampanyadan faydalanabilir.

Kampanyadan yararlanılan işlemin kampanya sonrasında iptal/iade edilmesi durumunda verilen Bankkart Liralar geri alınacaktır.

Müşterinin Bankkart Kumbarasında yeterli Bankkart Lira bulunmaması durumunda kalan tutar hesap özetine borç yansıtılacaktır.