Editörün SeçtikleriEkonomi

Ziraat Bankası kartı olanlar dikkat! 1.000 TL para iadesi yapılıyor: Bugün başladı

Bankkart, emeklilere özel bir kampanya düzenlediğini duyurdu ve bu kampanya, 1-31 Ağustos 2024 tarihleri arasında geçerli olacağı ve emekli maaşını Bankamızdan alan Bankkart müşterileri, bu kampanyadan faydalanabilecekleri bildirildi. Bununla beraber  kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin işlem öncesinde Bankkart Mobil uygulamasından, bankkart.com.tr web sitesinden ya da G1000 yazıp 4757’ye SMS göndererek kampanyaya katılmaları gerektiği ifade edilerek bu adımları tamamlayan emekliler, kampanya avantajlarından yararlanabilirleri paylaşıldı.

1.000 TL VERİLECEK

Kampanya dönemi içerisinde, Bankkart’ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde, Bankkart POS cihazından tek seferde yapacakları her 1.000 TL ve üzeri alışverişlerinde 100 TL, toplamda ise 1.000 TL Bankkart Lira kazanabilecekleri ifade edilerek kampanya, kuyum sektöründeki işlemleri kapsamadığı bildirildi. Bu nedenle, kuyum sektöründe yapılan alışverişlerde kampanya avantajlarından yararlanılamayacaktır.

ÜYE İŞYERLERİNDE KULLANILABİLİR

Kampanya kapsamında kazanılan Bankkart Lira’lar, kampanya döneminde geçerli olan Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde kullanılabilir. Kampanya detaylarına ve şartlarına Bankkart Mobil uygulaması veya bankkart.com.tr üzerinden ulaşabilirsiniz.

KAMPANYA AYRINTILARI

Aynı gün aynı işyerinden yapılan işlemlerden sadece ilki kampanyaya dahil edilecektir.

Bankkart Liralar kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerimizin kartlarına anında yüklenecektir.

Bir müşterinin kampanya döneminde kazanabileceği en fazla Bankkart Lira tutarı 1.000 TL’dir.

Kampanyaya asıl kart müşterileri katılabilir. Kampanyaya katılım sağlamış asıl kartlara bağlı ek kartlar ile yapılan işlemler de asıl kartın kampanya harcamalarına dahil edilecektir.

Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleri ile yapılan işlemler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

Karta para yükleme işlemleri kampanyaya dahil değildir.

Nakit çekim, ön provizyon, iade, iptal ve Bankkart Lira kullanım işlemleri dahil değildir.

Kampanya dönemi içerisinde maaşını farklı kuruma taşıyan müşterilerimizin yüklenen Bankkart Liraları geri alınacaktır.

Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iade edilmesi durumunda kazanılan Bankkart Liralar geri alınacaktır.

Bankkart Lira geri alımlarında müşterinin Bankkart Kumbarasında yeterli Bankkart Lira bulunmaması durumunda kalan tutar hesap özetine borç yansıtılacaktır.

Kampanya başka kampanyalarla birleştirilemez.