Editörün SeçtikleriEkonomi

SSK ve Bağ Kur emeklileri dikkat! Bu sabah resmen başladı: Emeklilere karşılıksız 1.500 TL veriliyor

Bankkart, emeklilere özel bir kampanya başlatıyor. Bu kampanya, 1-31 Ağustos 2024 tarihleri arasında geçerli olacağı ifade edilerek kampanyadan, emekli maaşını Bankamızdan alan Bankkart müşterileri yararlanabileceği ve kampanyadan yararlanmak isteyenlerin işlem öncesinde Bankkart Mobil uygulamasından, bankkart.com.tr adresinden ya da M1500 yazıp 4757’ye SMS göndererek kampanyaya katılmaları gerektiği ifade edildi. Ayrıca bu adımları takip eden emekliler, kampanya avantajlarından faydalanabilecekler.

SUNULAN AVANTAJLAR

Kampanya süresince, Bankkart’ın kredi kartı veya banka kartı özelliklerini kullanarak, Market sektöründeki Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde yapılan her 750 TL ve üzeri tek seferdeki alışverişlerde 75 TL Bankkart Lira kazanılacağı ifade edilerek toplamda ise 1.500 TL Bankkart Lira kazanma fırsatı sunulacağı paylaşıldı.

KULLANIM ALANI

Bu kampanya sadece Market sektöründe yer alan Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde geçerli olacağı ifade edilerek kuyum sektöründeki işlemler ve diğer sektörler kampanya kapsamının dışında kalacağı ve kazanılan Bankkart Lira’lar, kampanya dönemi içinde anlaşmalı işyerlerinde kullanılabileceği aktarıldı.

Kampanyadan yararlanmak isteyen emeklilerin belirtilen tarihler arasında işlemlerini yapmaları gerekmektedir. Kampanya detaylarına ve şartlarına Bankkart Mobil uygulaması veya bankkart.com.tr üzerinden ulaşabilirsiniz.

KAMPANYA AYRINTILARI

Ziraat Bankası tarafından başlatılan kampanyanın ayrıntılarına ilişkin yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

E-ticaret işlemleri kampanyaya dahil değildir.
Aynı gün aynı işyerinden yapılan işlemlerden sadece ilki kampanyaya dahil edilecektir.
Bankkart Liralar kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerimizin kartlarına anında yüklenecektir.
Bir müşterinin kampanya döneminde kazanabileceği en fazla Bankkart Lira tutarı 1.500 TL’dir.
Kampanyaya asıl kart müşterileri katılabilir. Kampanyaya katılım sağlamış asıl kartlara bağlı ek kartlar ile yapılan işlemler de asıl kartın kampanya harcamalarına dahil edilecektir.
Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleri ile yapılan işlemler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
Karta para yükleme işlemleri kampanyaya dahil değildir.
Nakit çekim, ön provizyon, iade, iptal ve Bankkart Lira kullanım işlemleri dahil değildir.
Kampanya dönemi içerisinde maaşını farklı kuruma taşıyan müşterilerimizin yüklenen Bankkart Liraları geri alınacaktır.
Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iade edilmesi durumunda kazanılan Bankkart Liralar geri alınacaktır.
Bankkart Lira geri alımlarında müşterinin Bankkart Kumbarasında yeterli Bankkart Lira bulunmaması durumunda kalan tutar hesap özetine borç yansıtılacaktır.
Kampanya başka kampanyalarla birleştirilemez.