GündemHava Durumu

Ege dikkat: Saat verildi: İzmir, Manisa, Aydın, Muğla, Denizli, Uşak, Kütahya, Afyon ve diğer iller…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden hava durumu açıklaması geldi. Meteoroloji’den sağanak yağış uyarısı yapıldı. Yapılan son değerlendirmelere göre, Ege Bölgesi’nde hava sağanak yağışlı geçecek. Yağışların ise öğle saatlerinde sonra Afyonkarahisar ve Denizli çevrelerinde etkili olması bekleniyor. Öte yandan yurdun birçok kesiminde de il il sağanak yağış uyarısında bulunuldu. Yağışların etkili olacağı illerde yaşayanların dikkatli ve tedbirli olması gerektiği bildirildi.

İL İL UYARI YAPILDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve iç kesimleri ile Akdeniz parçalı bulutlu, Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Karadeniz kıyı illerinin iç kesimleri, Kocaeli, Afyonkarahisar, Kars ve Ardahan çevreleri ile İstanbul’un Anadolu Yakası ve kuzey kıyıları, Denizli’nin güney ve doğu, Ankara’nın kuzey, Bolu’nun doğu, Kastamonu ve Karabük’ün güney, Çankırı’nın batı ilçelerinin kısa süreli ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Az bulutlu ve açık, bölgenin iç kesimleri yer yer parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Afyonkarahisar çevreleri ile Denizli’nin güney ve doğu ilçelerinin kısa süreli ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AFYON °C, 34°C
Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

DENİZLİ °C, 40°C
Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra güney ve doğu ilçeleri kısa süreli ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

İZMİR °C, 34°C
Az bulutlu ve açık

MUĞLA °C, 37°C
Az bulutlu ve açık