EkonomiGündem

İstanbulkart’ı olan herkes için duyuruldu: 5 gün içinde bitecek!

İstanbulkart’ı olan herkes için duyuruldu. İstanbullu vatandaşların elinden düşürmediği ve neredeyse her alanda kullanabildiği İstanbulkart ile ilgili bir duyuru yapıldı. Yapılan duyuruda, İstanbulkart kampanyasının detayları açıklandı. Kampanya kapsamında kart sahiplerine yüzde 20 indirim uygulanacak.

İstanbulkart kampanyası İstanbul Festivali’nde Eğlence İstanbulkartlılara özel yüzde 20 indirim sunulacak. Kampanya geçerlilik tarihi ise 18 Ağustos son gün olarak duyuruldu.

İSTANBULKART KAMPANYASI HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ

https://istanbulfestivali.com/bilet-al?utm_source=istkart adresinden, konser günü ve bilet adedini seçerek, ödeme adımındaki ‘’indirim kodu’’ bölümüne ‘’istanbul20’’ kodunu girerek biletinizi alabilirsiniz.

Biletler, satın alım işlemi sonrasında İstanbul Festivali’nin mail ve SMS kanallarıyla iletilmektedir.

Bilet satın alma işleminden sonra iletilen SMS ve mail linklerini tıklandığında, satın alınan bilet adedi kadar QR kodlu bilet indirilebilmektedir.

Festival alanına biletteki QR kod okutularak giriş yapılmaktadır.

Alınan her bir bilet 1 kişiliktir ve 1 günlük giriş hakkı verir. Giriş hakkı 1 gün olarak kullanıldıktan sonra bilet pasife düşer ve kullanılamaz.

1-5-10 günlük kombine biletler festival boyunca alınan gün adeti süresince geçerlidir ve dilediğiniz gün kullanabilirsiniz. Kombine biletler 4-8-12 Ağustos tarihlerinde geçerli değildir.

Festival açılış saati her gün 16.00’dır. Festival giriş bileti ile ana sahne konserlerine, E-spor turnuvalarına ve genç sahne konserlerine katılım ücretsizdir.

7 yaş ve üzeri ziyaretçiler bilete tabidir.

Bu kampanya her bilet tipi için geçerlidir.

Kampanyaya katılım 5.000 kişi ile sınırlıdır.