Editörün SeçtikleriGündem

Son dakika duyuruldu! Dilan Polat tahliye edildi

Kasım ayından bu yana cezaevinde tutuklu bulunan sosyal medya fenomeni Dilan Polat hakkında flaş karar verildi. Bu karar kapsamına Polat’ın tahliye edildiği bildirildi. Dilan Polat’ın tahliyesi hakkında henüz ayrıntılar belli olmazken tahliye hakkında ayrıntılar belli olduğunda okuyucularımızla anlık olarak haberdar edeceğiz.

KASIM AYINDA TUTUKLANMIŞTI

İstanbul merkezli 6 ilde 1 Kasım 2023’te gerçekleştirilen büyük çaplı operasyonlarda, ünlü isim Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu 24 şüpheli gözaltına alınmıştı ve söz konusu operasyonda Dilan Polat, Engin Polat ve Sıla Doğu’nun da bulunduğu 16 kişi 5 Kasım 2023’te tutuklandı.

Tutuklama sürecinin ardından, Dilan Polat cezaevindeki yaşamı ile gündeme gelmişti. Sağlık sorunları yaşadığı ve kendine zarar verdiği belirtilen Polat’ın tahliyesi için yapılan talepler mahkemeden onay alamadığı belirtilerek son gelişmelere göre Dilan Polat tahliye edildiği paylaşıldı.

TAHLİYE EDİLDİ

Engin Polat’ın annesi Şükran Polat, tahliye haberini sevinçle paylaştı ve Polat’ın tahliye edildiği bildirildi. İşte o paylaşım: