EkonomiGündem

Akbank kart sahipleri hemen okusun: Bugünden itibaren 7500 TL verilecek!

Akbank’tan müşterilerine yönelik dikkat çeken bir açıklama geldi. Her ay kampanyalarını yenileyen Akbank, müşterisi için harekete geçti. Ağustos ve Eylül aylarını kapsayan tarihlerde geçerli olacak kampanyanın detayları açıklandı. Kampanya kapsamında, 7500 TL’ye kadar para kazanılacak.

Vodafone davet koduyla ilk kez Akbanklı olanlar için kampanya başlatıldı. Akbank’tan katılım sağlayanlara 7500 TL verilecek.  Bua göre, “2002VODAFONE” davet kodu ile mobilden ilk kez Akbanklı olanlar, üç ay boyunca Akbank kredi kartlarıyla yapacakları ilk alışverişleri kadar chip-para kazanacak. Onaylanan kartla üç ay boyunca yapılacak ilk alışveriş için aylık 2.500 TL’ye varan, toplam 7.500 TL’ye varan chip-para verilecek.

AKBANK’TAN 7500 TL’YE KADAR CHİP-PARA İADESİ YAPILACAK

Akbank’ın kampanyasıyla ilgili şu ifadeler kullanıldı;

Kampanya kapsamında “2002VODAFONE” davet kodunu kullanarak Akbank Mobil uygulaması üzerinden ilk kez Akbanklı olanlar 3 ay boyunca Akbank kredi kartları ile yapacakları ilk harcamaları kadar, her ay en fazla 2.500 TL, toplam en fazla 7.500 TL chip-para iadesi kazanacaklar.

Kampanya 19 Ağustos– 30 Eylül 2024 tarihleri arasında geçerlidir.

Kampanya kapsamında toplamda en fazla 7.500 TL chip-para iadesi yapılacaktır.

Kampanyadan kampanya tarihleri içinde Akbank Mobil üzerinden ilk kez Akbanklı olan bireysel müşteriler yararlanabilecektir.

Kampanya sadece Akbank Mobil uygulaması üzerinden “2002VODAFONE” davet kodunu kullanarak yapılan başvurular için geçerlidir.

Kampanya yalnızca bireysel segmentli, Axess ve Wings kredi kartları ile yapılan harcamalar için geçerlidir.

Chip-para iadesi harcama yapılan Axess/Wings kredi kartlarına yapılacaktır.

Müşteriler davet kodunu kullanarak Akbanklı oldukları ay ile takip eden iki ay için iade kazanabileceklerdir.

Kampanya kapsamında kazanacağınız ödül tutarı harcamanın gerçekleştiği ayı takip eden ayın ilk 10 iş gününde müşterinin harcama yapılan kredi kartınıza chip-para olarak yüklenecektir.

Müşteriler kampanyadan yalnızca ilgili ayın ilk kredi kartı harcamasında yararlanabileceklerdir.

Mobil üzerinden Akbanklı olmak ve kampanyadan yararlanabilmek için Akbank Mobil uygulamasını indirip, “müşteri olmak istiyorum” butonuna tıklanması ve davet kodu alanına “2002VODAFONE“ kodunu yazarak ilerlenip müşteri olunması gerekmektedir. Detaylı bilgi için tıklayınız(Bu sayfa yeni pencerede açılacaktır).

Mobilden müşteri olma aşamasında kurye aracılığı ile işlemlerini tamamlayacak olan müşterilerimiz, 30 Eylül 2024’e kadar belge işlemleri tamamlanıp evraklar bankaya geldikten sonra kampanyadan yararlanabilecektir. 30 Eylül 2024’ten sonra belgeleri bankaya ulaşan müşterilerimiz kampanyadan yararlanamayacaktır.

Kampanya başka bir kampanya ile birleştirilemez.