GündemManisa Haberleri

Manisa’da kırmızı ışık ihlali sonucu feci kaza: Ölü ve yaralılar var!

Manisa’da korkunç bir trafik kazası meydana geldi. Kırmızı ışık ihlali feci bir kazaya neden oldu. Kırmızı ışıkta geçen kamyonet, 2 araca çarptı. Meydana gelen kaza sonucunda 1 kişi hayatını kaybetti, 1’i ağır 2 kişi de yaralandı. Haber verilmesiyle olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

Feci kaza, İzmir- Ankara kara yolu Jandarma Kavşağı’nda meydan ageldi. Alınan bilgilere göre, Ankara yönüne giden sürücüsü bilinmeyen kamyonet, kırmızı ışıkta duran Hakan Akkoç (32) yönetimindeki hafif ticari araca, ardından da Eski Kemalpaşa Yolu yönüne dönmek isteyen Hüseyin Can Kayrak’ın (20) kullandığı otomobile çarptı. Savrulan kamyonet ve otomobil, yolda ada içerisindeki reklam panosu ve yaya geçidi levhasına çarparak durdu.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kazada, otomobil sürücüsü Kayrak ile yanındaki Dilem Sercan (38) ve Filiz Eröz (38) yaralandı. Olay yerine sağlık ekipleri geldi. İlk müdahalelerinin ardından Turgutlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Filiz Eröz, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Yaralılardan Dilem Sercan’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Polis, kazaya neden olduktan sonra kaçan kamyonet sürücüsünün yakalanması için çalışma başlattı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.