EkonomiGündem

800 TL ve üstü akaryakıt alacaklara 250 TL verilecek: Duyuru yapıldı!

Akaryakıt fiyatları merak edilen konular arasında yer alırken, bankalar için de fırsat oldu. Benzin, motorin ya da LPG harcamasına özel kampanyalar duyurulmaya devam ediyor. İş Bankası’ndan da akaryakıt kampanyası duyurusu geldi. Kampanya doğrultusunda, müşterilerin akaryakıt harcamasına 250 TL verilecek.

250 TL VERİLECEK

İş Bankası’ndan akaryakıt alışverişi için bir fırsat sunuldu. Banka, Opet ve Sunpet istasyonlarından yapılacak benzin, motorin ya da LPG alınıma 250 TL Maxipuan verecek. Alınan kampanya bilgilerine göre, Opet ve Sunpet istasyonlarından tek seferde ve farklı günlerde gerçekleştirilecek 800 TL ve üzeri 4. akaryakıt ya da otogaz alışverişine, Maximum anlaşmalı Opet ve Sunpet istasyonlarından yapılacak yakıt alışverişlerinde kullanılmak üzere 240 TL MaxiPuan, alışverişlerinden en az birini uygulamaya dahil Opet istasyonlarından Maximum Mobil’deki Pazarama’da bulunan Opet Araçta Ödeme ile yapanlara ise toplam 250 TL MaxiPuan yatacak.

AKARYAKIT ÖDÜL KULLANIMI;

Kazanılan MaxiPuan’lar yalnızca Maximum anlaşmalı Opet/Sunpet istasyonlarında görüntülenebilecek olup sadece yakıt alımında kullanılabilecektir.

MaxiPuan’larınız 4 Ekim 2024 tarihinde kartınıza yüklenecektir.

MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 30 Kasım 2024 (bu tarih dâhil)’tür.

Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır.

Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 250 TL MaxiPuan kazanabilir.