A101, bahçenize baharı getirecek ürünlerini satışa çıkarıyor! 10 Mart A101 aktüel ürün kataloğu yayınlandı! Elektronik ürünlerin fiyatları dibe çekildi!

Türkiye genelinde milyonlarca vatandaşın uygun fiyatlı alışveriş adreslerinden biri olan A101 Market, yeni haftanın indirimli ürün kataloğunu yayınladı. A101’in bu hafta ki kataloğunda bahçe ürünleri, elektronik ürünler, beyaz eşyalar ve daha pek çok ürün indirimli fiyatlar ile satışa sunuldu.

A101 Elektronik Ürün ve Beyaz Eşya İndirimi!

A101, son zamanlarda ekonomik alanlarda yaşanan olumsuz gelişmelerden sonra artan ürün fiyatlarına inat, elektronik ürünlerde ve beyaz eşyada indirim yaptığını duyurdu. Market, yeni haftanın indirimli fiyatlarını şu şekilde belirledi:

A101 İndirimli Bahçe Ürünleri

“Kışın ardı bahardır” mottosu ile hazırlanmış olan A101 aktüel ürün kataloğunda, bahçe ürünleri indirimli fiyatları ile satışa sunuldu. Market, ürünlerin fiyatlarını şu şekilde belirledi:

Kek Kalıbı ve Tavalarda A101 İndirimi!

Yeni evleneceklere, mutfağını yenileyeceklere A101’den indirimli ürün garantisi! Market, bu hafta satışa çıkacak olan mutfak ürünlerinin fiyatlarını, şu şekilde belirledi:

Exit mobile version