A101, BİM, ŞOK hafta sonu ayçiçek yağı fiyatlarını duyurdu! En ucuz ayçiçek yağı hangi markette satılacak?

Geride bıraktığımız yıl içerisinde ekonomi piyasalarında gözlenen ani yükselişler, birçok sektör ürününe yüksek oranlı zamlar aracılığı ile yansıtılmıştı. Özellikle gıda sektörüne yansıyan zamlardan ötürü dara düşen vatandaşlar, bir süredir sabit seviyelerden işlem gören döviz kurları ile birlikte bir nebze olsun rahat bir nefes almayı başarmıştı. Ancak geçtiğimiz ay Rusya’nın Ukrayna sınırlarını resmen ihlal etmesi ile birlikte tekrar yükselişe geçen ekonomi piyasaları, gıda sektörüne yeni zamların yansıtılmasına sebep oldu.

Rusya’nın Azak Denizi’nde Türkiye’ye doğru seyir halinde olan ayçiçek yağı yüklü gemileri zincire vurması, ülke içerisinde hali hazırda satışta olan ayçiçek yağı ürünlerinin fiyatlarının ani bir şekilde yükselmesine sebep oldu. Her ne kadar gemiler kısa bir süre sonra yola çıkmış hatta ülkemize ulaşmış olsalar da ayçiçek yağı ürünlerine yapılan zamlar geri alınmadı.

Temel gıda alışverişlerini uygun fiyatlar aracılığı ile yapmak isteyen vatandaşlar, gelen ayçiçek yağı zamlarından sonra en ucuz ayçiçek yağının hangi zincir markette satıldığını araştırmaya başladılar. Bu noktada A101, ŞOK ve BİM hafta sonuna girmeden hemen önce güncel ayçiçek yağı fiyatlarını açıkladılar.

ŞOK Güncel Ayçiçek Yağı Fiyatları

ŞOK Market, bünyesinde satışa sunmuş olduğu ayçiçek yağı ürünlerinin hafta sonu satış fiyatlarını şu şekilde belirledi:

BİM Güncel Ayçiçek Yağı Fiyatları

Vatandaşlar tarafından en çok ziyaret edilen zincir marketlerden biri olan BİM, ayçiçek yağı ürünlerinin hafta sonu satış fiyatlarını şu şekilde belirledi:

A101 Güncel Ayçiçek Yağı Fiyatları

A101 Market güncel Ayçiçek yağı fiyatlarını şu şekilde belirledi:

Exit mobile version