A101 indirim furyası başlattı!

Türkiye’nin teknoloji perakende sektörüne öncülük eden A101, yeni yayımladığı katalog ile indirim furyası başlattı. Türkiye’de 10 binden fazla şubesi olan A101 tine tüketicinin yanında olduğunu gösterdi.

Türkiye’de 10 binden fazla şubesi olan zincir marketlerden A101 her zaman yapmış olduğu indirimler ile vatandaşların gönlünü feth etmeyi başarmıştır. Yine böyle bir indirim furyası başlattığını yeni yayımlamış olduğu katalog ile tüketicilere duyurdu. 18 Ocak itibarı ile piyasaya sürülen son teknoloji ürünleri ile göz doldurmayı başardı.

A101 teknoloji dünyasını takip edip bu doğrultuda indirimler uyguluyor

Bu hafta A101 indirim kataloğunda öne çıkan ürünler bulunmakta. Bunlardan birisi APEC APT4 model üç tekerlekli elektrikli mopetler oldu. Euro 5 standartlarına uygun olan bu ürün, tüm ehliyet sınıflarının sürmesine uygunluğu ile ve çevre dostu oluşu ile dikkatleri üzerine çekti. 36 bin 990 TL fiyatı ile satışa çıkmıştır. Bunun yanında TOSHIBA 70’’ Akıllı LED TV 24 bin 999 TL ile raflardaki yerini aldı. TOSHIBA’nın 43’’ Full HD Android RV modeli ise 9 bin 499 TL ile dikkat çekiyor. HI-LEVEL markasının 55’’ Ultra HD Akıllı TV modeli ise 11 bin 499 TL fiyatıyla cazip seçenekler sundu. Beyaz eşya ve elektronik ürünlerde ki cazip fiyatları ile bulaşık makinasından buzdolabına kadar geniş bir ürün seçeneği sunmakta. Ayrıca PIRANHA markalı telefon aksesuarları ve RREALME markalı akıllı telefon modelleri de bu hafta tüketiciler için raflardaki yerini aldı.

Birçok yeni ürün ve çok sayıda indirim haberi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı

Pratik ve kullanışlı olan küçük ev aletleri de bu hafta A101 marketi raflarında tüketiciler için yerini aldı. Çay makinasından süpürgeye kadar birçok ürün çok iyi fiyatlar ile raftaki yerlerini aldı. Kişisel bakım kategorisinde de çok uygun fiyata ürünler müşteriler ile buluşuyor. APRILLA AHC 5026 Şarjlı Saç ve Sakal Düzeltme Makinası 239 TL ile raftaki yerini aldı. 18 Ocak Perşembe günü satışa çıkacak bu ürünlere ulaşmak için en yakın A101 zincir marketlerini ziyaret etmelisiniz.

Exit mobile version