Ekonomi

A101 Market Kurban Bayramı için duyurdu: Bu fiyattan satılacak!

2021 yılı Kurban Bayramı Temmuz’un 19’unda başlayacak olan Kurban Bayramı, 12 Temmuz Cuma günü son bulacak. Bayram tarihinin yaklaşması ile beraber vatandaşlar şimdiden kurbanlık fiyatlarını araştırmaya başladılar. A101 Market 2021 yılı koç fiyatlarını ve kurbanlık büyük baş 1/7 hisse fiyatı resmen duyurdu.

Diyanet İşleri Bakanlığı’nın yayınladığı dini günler takvimine göre bu sene Kurban Bayramı 20 Temmuz Cuma günü kutlanacak olup 23 Temmuz Cuma günü son bulacak. 19 Temmuz Cumartesi günü ise bayram arifesi olarak kutlanacak. Tarihlerin yaklaşması ile beraber vatandaşlar internet sayfalarında kurbanlık fiyatlarını araştırmaya başladılar. A101 Market resmi internet sayfası üzerinden yaptığı açıklama ile 2021 yılı koç fiyatlarını ve kurbanlık büyük baş 1/7 hisse fiyatını duyurdu.

A101 Market kurbanlık fiyatları

Kurbanlık koyun ve koç fiyatları 2021

Bayram tatili yaklaşıyor, Müslümanlar ibadetlerini yerine getirebilmek için kurban kesecekler. Kurban kesimi bayram namazı ile başlıyor ve mezheplere göre 3.günü akşamına veya 4.günü akşamına kadar sürüyor
.
Kurbanlık Karaman Koç Fiyatı : 1.695,00 TL

Kurbanlık Büyükbaş fiyatları 2021

Dana fiyatları kurban bayramı yaklaşırken merak edilen sorular arasında yer alıyor. Vatandaşlar kurban bayramına kısa bir süre kala fiyat araştırmalarına başladı. Kurban Bayramı’nda ibadetlerini yerine getirmek isteyenler kurbanlık fiyatlarını merak ediyorlar. Kurban Bayramı’na sayılı günler kala kurban pazarları kurulmaya ve hareketlenmeye başladı.
Kurbanlık Büyük Baş 1/7 Hisse Fiyatı : 1.795,00 TL