A101 marketlerinin yeni hafta indirimleri netleşti! Bu fiyatlar bir daha denk gelecek gibi değil… İşte 6 Ekim A101 aktüel ürün kataloğu…

Yeni reklam yüzünü medya dünyasının güvenilir isimlerinden biri olan Müge Anlı yapan A101 marketleri, her hafta müşterilerine sunduğu indirim katalogları arasına yenisini ekledi. Önümüzdeki Perşembe itibariyle müşterilerinin hizmetine sunacağı indirimlerini duyuran A101 marketleri, 6 Ekim 2022 aktüel ürün kataloğunu yayınladı.

A101 MARKETLERİNİN YENİ İNDİRİMLERİ YÜZÜNÜ GÖSTERDİ

İndirimli fiyatları ve her noktada olan mağazaları ile ulaşılabilir bir hizmet sağlayan zincir marketlerinden biri olan A101 marketleri, yeni haftanın ilk aktüel ürün kataloğu olan 6 Ekim 2022 aktüel ürün kataloğunu müşterileriyle buluştu. A101 marketlerinin yeni aktüel ürün kataloğu incelendiğinde LED ve UHD televizyonlarda ciddi indirimler olduğu görülürken; aynı zamanda küçük ev aletlerinde de fırsat fiyatların belirlenmesi dikkat çekti.

İNDİRİMLER ARASINDA PEK ÇOK KATEGORİ YER ALDI

A101 marketlerinin yeni indirim kataloğunda küçük ev aletlerinden elektronik aletlere kadar pek çok sayıda ürün kategorisi yer aldı. Bu hafta itibariyle tekstil ürünlerinde de indirime gideceği öğrenilen A101 marketleri, indirimleri arasına mutfak eşyaları ve yapı malzemeleri gibi pek çok kategoriye de ekledi.

İŞTE 6 EKİM 2022 A101 AKTÜEL ÜRÜN KATALOĞU İNDİRİMLERİ:

Exit mobile version