A101 ve BİM Market deprem sonrası duyuru yaptı: BİM Market ücretsiz…

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremler nedeniyle Türkiye’nin tüm illerinden yardımlar yapılıyor. Bu kapsamda şirketler de açıklamalarda bulundular. Son olarak zincir marketleri de deprem yardımları ile ilgili açıklama yaptılar.

Türkiye’yi sarsan depremlerin ardından BİM ve A101 Market internet siteleri üzerinden açıklamalarda bulundular. BİM Market tarafından yapılan açıklamada, deprem bölgesine yapılan yardımlara yer verildi.

BİM Market açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

İlk andan itibaren yardım çalışmalarına destek vererek kurumlarla işbirliği içinde 20 bin adedin üzerinde battaniye, tek kişilik ve çift kişilik yorganlar, çocuklar için binlerce yorgan, battaniye, atkı, bere, eldiven, sweatshirt, polar, kışlık oduncu gömlek, ayakkabı, yetişkinler için üst ve alt polarlar, kazaklar ve ısıtıcılardan oluşan 100 bine yakın ihtiyaç malzemesini TIR’larla bölgeye gönderdi. Ayrıca afet bölgesindeki depolarından AFAD aracılığıyla temel ihtiyaç maddeleri sevkiyatına da devam ediliyoruz.

Deprem bölgesindeki yüzden fazla mağazamızdan da temel ihtiyaç ürünlerini güvenlik güçlerinin gözetiminde halkımıza ücretsiz dağıttık.

Halkımızla dayanışma içinde olmaya devam edeceğiz.

Gün, birlik olma günüdür.

A101 Market açıklaması:

Güney ve Güneydoğu illerimizde meydana gelen deprem felaketlerinden dolayı derin bir üzüntü içerisindeyiz. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar ve milletimize baş sağlığı dileriz.

Afetten etkilenen illerdeki vatandaşlarımızın öncelikli ihtiyaçlarının hızlıca ve doğru şekilde karşılanması için ilgili resmi kurumlarla irtibat ve dayanışma içinde gerekli yardım çalışmalarını başlattık.
Tüm gücümüzle vatandaşlarımızın ve devletimizin yanındayız.

Exit mobile version