A101 ve Tarım Kredi Marketlerinde YÜZDE 50 indirim! Süt, peynir, pirinç, ayçiçeği yağı ve bu ürünlerde

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın talimatları ile Tarım ve Orman Bakanı Ömer Bolat’ın çalışmaları sonrası marketlerde yüzde 50 indirim uygulanacak.

A101 ve Tarım Kredi Marketlerinde YÜZDE 50 indirim! Süt, peynir, pirinç, ayçiçeği yağı ve bu ürünlerde- Cumhuriyetin 100’üncü yılına girileceği 23 Ekim 2023 tarihi itibari ile uygulamaya konulması beklenen market indirimleri için Bakan Bolat’tan açıklama geldi. Enflasyonun ezmeye ve yok etmeye yönelik başlatılan uygulamalar kapsamında Cumhurbaşkanı talimatı ile Tarım Kredi Kooperatifleri Market Zincirleri başta olmak üzere A101 market zincirlerinden de %50 fiyat indirim müjdesi geldi.

100 TL’LİK ÜRÜN 50 TL’YE DÜŞECEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın devlet destekli market olarak bilinen Tarım Kredi’den Cumhuriyetin 100’üncü yılına özel tüm ürünlerde %50’lik indirim uygulanacağı açıklandı. Temel gıda ürünleri başta olmak üzere bir çok Türk mutfaklarına yönelik üründe indirim yapılacak. Toplamda 100 TL’lik bir ürün 100’üncü yıla özel 50 TL’ye kadar düşecek.

Geçtiğimiz günlerde Bakan Bolat’ın, “Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında büyük bir indirim kampanyasını bütün marketlerden bekliyoruz. Bu konuda öncülük edenlere de teşekkür ediyoruz” yorumu ve Cumhurbaşkanı’nın indirim çağrısı sonrası Tarım Kredi Marketleri harekete geçti. Tarım Krediyi A101 market zincirleri takip etti.

16 EKİM’DE İNDİRİM BAŞLIYOR

100’üncü yıl indirimleri için 16 Ekim’de başlayacak yeni kampanya kapsamında, süt, peynir, pirinç, nohut, mercimek, ayçiçeği yağı, salça, çay, un gibi temel ihtiyaç ürünleri ile deterjan, sabun, kağıt peçete ve kağıt havlu gibi temizlik ürünlerinde yüzde 50’ye varan indirim yapılacak. Ayrıca, cumartesi, pazar ve pazartesi günleri, çiftçilerden doğrudan tedarik edilerek satışı yapılan patates, soğan, elma, portakal, domates ve salatalık gibi meyve ve sebze ürünlerinde de ‘manavda taptaze indirim’ kampanyası devam edecek.

İndirimlerden faydalanmak isteyenlerin marketleri ziyaret etmeleri gerekiyor.

Exit mobile version