Magazin

Abisini kaybeden Fırat Altunmeşe’den şaşırtan açıklama: Hepiniz sahtesiniz!

Geçtiğimiz haftalarda kendisi gibi oyuncu olan abisi Ali Murat Altunmeşe’yi kaybeden Fırat Altunmeşe, sosyal medya hesabı aracılığı ile herkesi şaşırtan bir paylaşım yaptı. Oyuncu Fırat Altunmeşe, birçok kişi ile bağını kopartacak olan bir açıklamaya imza attı. Oyuncunun bu hareketi, yaşadığı kayıptan sonra psikolojisinin iyi olmadığına yoruldu.

Onlarca Kişiyi Takipten Çıkardı!

Başrolünde Taner Ölmez’in yer aldığı, Fox TV ekranlarında yayınlanan Mucize Doktor adlı dizi ile hayran kitlesini genişletmeyi başaran Fırat Altunmeşe, uzun süredir herhangi bir paylaşım yapmadığı sosyal medya hesabı aracılığı ile herkesi şaşırtan bir paylaşımda bulundu. Oyuncu Fırat Altunmeşe’nin yaptığı paylaşımdan sonra sosyal medya hesabında bulunan “takip” kısmında ki sayının git gide azaldığı gözlendi.

Oyuncu Fırat Altunmeşe Instagram hesabının “hikayeler” bölümünden bir yazı yayınladı. Yayınladığı yazıda kimse ile ilgilenmediğini belirten Fırat Altunmeşe, birçok kişiyi takipten çıktığını ve onlar ile ilgilenmediğini ifade etti.

“Hepiniz Sahtesiniz” Çıkışı!

Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda etrafında bulunan herkesin sahte olduğunu düşündüğünü ifade eden oyuncu Fırat Altunmeşe, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Birçoğunuzu takipten çıkarıyorum. Çünkü ilgimi çekmediğinizi fark ettim. Bu hareketimin sevgi kavramı ile bir ilgisi yok. Buna kırılan varsa, hemen beni takipten çıksın. Zaten hepinizi sevdiğimi de söylemedim.”

Oyuncunun bu açıklamasından sonra, takip ettiği kişi sayısının giderek azalmasından sonra Fırat Altunmeşe açıklamalarını sürdürdü. Çok daha fazla kişiyi takipten çıkmak istediğini ancak şimdilik yorulduğunu ifade eden ünlü oyuncu, paylaşılan nişan fotoğrafları ya da tatil fotoğrafları ile ilgilenmediğini ifade etti.

Ağabeyini Kaybetmişti!

Oyuncu Fırat Altunmeşe’nin ağabeyi Ali Murat Altunmeşe, ailesini ziyaret etmek üzere gitmiş olduğu Mersin ilinde, dayısının evinin bulunduğu 28. Kattan atlayarak hayatına son vermişti. Konu ile ilgili hala bir netliğe kavuşmayan bu olay, kimi insanlar tarafından bir intihar olarak yorumlansa da baba İzzet Altunmeşe, olay anında oğlunun tansiyonunun da düşmüş olabileceğini bunun sonucunda bulunduğu yerden düşmüş olacağını ifade etmişti.

Fırat Altunmeşe’nin ağabeyinin kaybından sonra sosyal medya hesabını temizlemeye girişmesi, birçok kişi tarafından farklı şekillerde yorumlandı. Bir kesim oyuncunun psikolojik olarak iyi olmadığını savunurken, bir kesim de oyuncunun yaşadığı kayıp ardından arkadaşı olarak bildiği kişilerin vefalı olmamasından dolayı bu olayın gerçekleştiğini savundu.