Personel Alımı

Açıktan atama yoluyla memur alımı yapılacak: KPSS 55 puanı olanlar dikkat!

Belediyeler eleman eksiklerini gidermek üzere personel alım ilanları yayınlıyorlar. Bu kapsamda yayınlanan son ilanlardan birinde KPSS en az 55 puan ile memur alımı yapılacağı bildirildi. Çardaklı Belediye Başkanlığı tarafından verilen ilana göre, söz konusu memur alımı şoför kadrosunda gerçekleştirilecek.

Çardaklı Belediye Başkanlığı şoför kadrosunda personel alımı yapacağını duyurdu. Belediye tarafından verilen ilanda, KPSS en az 55 puana sahip olanların başvurabileceği bildirildi. Adayların ayrıca, Otobüs Kaptanlığı, Otomotiv Teknolojisi, Bilgi Yönetimi Ön Lisans Programlarının en az birinden mezun olma ve en az D sınıfı sürücü belgesine sahip olma şartlarını sağlaması gerekiyor. Söz konusu şartları sağlayan adaylar, 20 Ekim 2021 tarihine kadar başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler.

BAŞVURU İÇİN ÖZEL ŞARTLAR

a)İlan edilen Şoför kadroları için, mezun olunan okul itibarıyla öğrenim şartını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak 2020 yılı Kamu Personel Seçme Sınavından (KPSS) alım yapılacak kadroların karşısındaki puan türlerinden, belirtilen asgari KPSS puanını almış olmak,

b)Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak,

d) 13.10.1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen ve tablonun nitelik kısmında belirtilen en az D sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

BAŞVURU ESNASINDA ADAYLARDAN İSTENİLEN BELGELER

Sınava girmek isteyen adaylar, www.cardakli.bel.tr resmi internet adresi üzerinden temin edecekleri başvuru formuna aşağıdaki belgeleri ekleyecektir. Başvuru formuna aşağıdaki belgeler eklenecektir.

a)Nüfus cüzdanı aslı veya aslı ibraz edilmek kaydıyla kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi,

b)Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği veya e-Devlet üzerinden alınacak barkotlu mezuniyet belgesi (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri kurumumuzca tasdik edilebilir)

c)Yabancı okul mezunları için denklik belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri kurumumuzca tasdik edilebilir), d)KPSS sonuç belgesinin ÖSYM sitesinden alınan barkotlu bilgisayar çıktısı, e)Erkek adayların askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı,

f)Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı,

g)Son altı ay içerisinde çekilmiş 5 adet biyometrik fotoğraf (1 adedi forma yapıştırılacak),

h)Sürücü belgesinin aslı veya aslı ibraz edilmek kaydıyla kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi,

BAŞVURU YERİ, TARİHİ, ŞEKLİ VE SÜRESİ

Adaylar, sözlü sınava katılabilmek için;

Adaylar başvuru esnasında istenilen belgeler ile 18.10.2021–20.10.2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

Elektronik ortamda, Belediyemiz http://www.cardaklı.bel.tr internet adresine gönderilebilecektir.

Şahsen veya iadeli taahhütlü posta yoluyla Nevzat Ayaz Mah. İstasyon Cd. No:33 Çardaklı Kasabası Atkaracalar/ Çankırı adresine mesai saatleri içinde müracaat ederek başvuru sürecini tamamlayacaklardır. •Eksik bilgi ve belgelerle ya da nitelikleri uygun olmadığı halde yapılan başvurular değerlendirilmeye alınmayacaktır. •Belirtilen başvuru tarihlerinde elektronik ortamda veya posta yoluyla yapılan başvurularda fotokopisi gönderilen belgelerin aslının sınav tarihine kadar kurumumuza ibraz edilmesi gerekmektedir. (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilecektir.)