Acil nakit ihtiyacı olanlara 6 ay vadeli tüketici avans kredisi veriliyor!

Ziraat Bankası tarafından tüketici ihtiyaç kredisi duyuruldu ve bu kredi için 6 ay vade imkanı sağlanabileceği belirtildi. Bu kredi “Paranız Para Kazanırken Acil İhtiyaçlarınız Bizden!” sloganı ile duyuruldu. Ziraat Bankası tarafından sunulan bu krediye acil nakit ihtiyacı olanlar dahil olmak üzere herkes başvuru yapabilir.

6 AYA KADAR VADE İMKANI

Ziraat Bankası tarafından paylaşılan kredi kampanyasının açıklamasında “Bankamızda vadeli, vadesiz veya yat​​ırım hesabınız varsa; 6 aya kadar vade imkânına sahip tüketici avans krediniz için hemen başvurun, siz ihtiyaçlarınızı karşılarken paranız para kazanmaya devam etsin.​” ifadelerine yer verildi.

Bu kredi için 6 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Tek ödeme veya taksitli ödeme imkanı da sunulmaktadır. Bunun yanı sıra “Teminat olarak Bankamız nezdindeki Vadesiz / Vadeli TP/YP Mevduat Hesabı, Repo, Hazine Bonosu, Devlet Tahvili, Eurobond ve Bankamız B Tipi Yatırım Fonu rehni alınmaktadır.” belirtilmiştir.

Ayrıca kredi kullanacak olan vatandaşlara da hayat sigortası ürünü sunulduğu ifade edildi.

BAŞVURU DETAYLARI

Başvuru yapacak olan vatandaşlar ise başvurularını banka şubeleri üzerinden yapabileceklerdir. Başvuru belgeleri ise şöyle belirtildi:

Başvuru Formu,

Nüfus cüzdanı, sürücü belgesi veya pasaport,

Nakit teminat karşılığı kullandırılmaktadır.

Detaylı bilgi için TIKLAYIN.

Exit mobile version