Ekonomi

Acil para ihtiyacı olanlara anında başvuru ile en az 3 bin lira veriliyor!

Fibabanka tarafından anında ihtiyaç kredisi kampanyası duyuruldu. Bu kampanya kapsamında hemen başvuru ile anında kerdinizin hesabınıza aktarılabileceği belirtildi. Bu kredi kampanyasında en az 3 bin lira en fazla 80 bin lira kredi verilebileceği vurgulandı.

Banka tarafından yapılan açıklamada “Kredi ihtiyaçlarınız için aylık %1,49’dan başlayan faiz oranlarıyla, Mobil ve İnternet Bankacılığı kanallarımızdan, 444 88 88 numaralı Telefon Bankacılığımızdan ve size en yakın şubemizden başvuru yapabilirsiniz.” ifadelerine yer verildi.

BAŞVURU YERLERİ

Bununla birilikte banka müşterilerine özel Mobil ve İnternet Bankacılığı kanallarınden, 444 88 88 numaralı Telefon Bankacılığından veya şubelerden başvuru yapılabileceği ve aylık yüzde 1,49 faiz oranı işletileceği bildirildi.

FAİZ ORANLARI VE ÖRNEK ÖDEME 

Örnek ödeme kapsamında 15 bin lira kredi bazında 12 ay vade için aylık faiz yüzde 1,49, 36 ay vade için ise faiz oranları yüzde 1,59 ve yüzde 1,77 olarak belirildi. Örnek ödeme tablosu ise şöyle oldu:

Tüm bunların yanı sıra Fibabanka tarafından kredinin özellikleri ise şöyle duyuruldu:

KREDİNİN ÖZELLİKLERİ 

Müşterilerimiz, Mobil ve İnternet Bankacılığı kanallarımızdan, 444 88 88 Telefon Bankacılığımızdan ve şubelerimizden hızlı ve kolay bir şekilde Anında Kredi başvurusunda bulunabilirler.

Onay alan krediniz anında hesabınıza geçer.

Anında Kredi, 3.000 TL – 80.000 TL arası tutarlar için geçerlidir.

12-36 ay vade için geçerlidir.

Kredi kullandırımı için bir belge sunmanıza gerek bulunmamaktadır.

Detaylı bilgi için TIKLAYIN.