Ekonomi

Acil para ihtiyaçları için PTT’den anında 30 bin liraya kadar nakit!

Aktif Bank tarafından acil nakit ihtiyaçları için PTT aracılığı ile kredi kampanyası başlatıldı. Bu kredi kampanyasında nakit ihtiyaçları için 30 bin liraya kadar nakit verilebileceği belirtildi.

Yapılan açıklamada nakit ihtiyaçları için yüzde 1,99’dan başlayan faizlerle 36 ay vade ile 30 bin liraya kadar kredi verilebileceği, PTT işyerlerine giderek bilgi ve belgelerinizi ileterek kredi başvurusu yapabilirsiniz.

PTT İŞYERLERİNDEN BAŞVURU

Söz konusu kredi kampanyası “Acil nakit ihtiyacı olanlara Kefilsiz, Şartsız Aktif Bank’tan İhtiyaç Kredisi!” sloganı ile duyuruldu ve açıklamasında “Nakit ihtiyaçlarınız için, %1,99’dan başlayan faizlerle 36 ay vade ve 30.000 TL ye kadar size en yakın PTT iş yerlerine giderek bilgi ve belgelerinizi iletip kredi başvurusunda bulunabilirsiniz” ifadelerine yer verildi.

ÖRNEK ÖDEME 

Örnek ödeme kapsamında 30 bin lira kredi ve 36 ay vade ile yüzde 2,79 faiz oranı doğrultusunda aylık ödeme 1446 lira oluyor. Kredi tahsis ücreti ise 157 lira oluyor.

FAİZ MALİYET TABLOSU 

Faiz maliyet tablosu kapsamında 15 bin lira kredi için 36 ay vade ve yüzde 2,19 faiz oranında aylık ödeme 649 lira, yüzde 2,79 faiz oranı doğrultusunda aylık ödeme 723 lira oluyor.

Aylık/Yıllık efektif faiz oranlarına kredi için tahsil edilen tüm faiz, ücret, vergi ve fonlar dahil edilmiştir. Sigorta dahil edilmemiştir.

Detaylı bilgi için TIKLAYIN.