Acil paraya ihtiyacı olanlar için taksitli destek hesap başvuruları başladı

ING Bank tarafından bir kampanya başlatıldı ve bu kampanya kapsamında acil nakit paraya ihtiyacı olan vatandaşlara destek verileceği belirtildi. Bu kapsamda ING Bank tarafından taksitli destek hesap ve destek hesap kampanyası başlatıldı.

YAPILAN AÇIKLAMA 

Kampanya hakkında ING Bank tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Destek Hesap ile hesabınızda para olmasa bile 7/24 tüm ATM’lerden limitiniz dahilinde nakit çekebilir; kredi kartı/fatura ödeme, EFT/Havale gibi bankacılık işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz ve Nakit Kart’ınız ile alışverişlerinizi rahatça yapabilirsiniz.

ŞUBEYE GİTMEYE GEREK YOK

Taksitli Destek Hesap ile dilediğinizde kullanabileceğiniz kredi limitiniz hazır olur ve ihtiyaç duyduğunuzda kredinizi kullanabilirsiniz. Üstelik şubeye bile gitmeden!”

DESTEK HESABIN ÖZELLİKLERİ 

ING Bank tarafından yapılan açıklamada destek hesap özellikleri de belirtildi. Bu doğrultuda destek hesap ile faturaların düzenli ödenmesi, kredi ödemelerinin aksamaması, sadece kullanılan kadar ödenmesi, şubeye gitmeye gerek kalmayacağı ve işleyişinin kolay olduğu belirtildi.

BAŞVURU 

Destek hesap için başvuru yapacak olan vatandaşlar aşağıdaki link üzerinden açılan sayfada internet bankacılığına giriş yaparak işlemlerini yapacaklardır.

Detaylı bilgi ve internet bankacılığı için TIKLAYIN.

Exit mobile version