Acil paraya ihtiyacı olanlara FAİZSİZ 10.000 TL anında nakit avans! Banka bugün açıkladı

Nakde ihtiyacı olan ve paraya sıkışan herkese umut olacak faizsiz nakit avans müjdesi o bankadan geldi. Hemen başvuru yapanlar faydalanacak.

Acil paraya ihtiyacı olanlara FAİZSİZ 10.000 TL anında nakit avans! Banka bugün açıkladı- Milyarlarca liralık dev ekonomi hacmi ile ülkemizin 81 ilinde hizmet veren kamu bankası Vakıfbank tarafından SMS yolu ile vatandaşlara faizsiz kredi müjdesi verildi. İşte faizsiz nakit avans detayları…

AYLIK 2 BİN TL TAKSİTLE GERİ ÖDEYİN

Vakıfbank bugün tüm müşterilerine SMS yolu ile ulaşarak yeni kampanyasına ait faizsiz taksitli nakit avansı açıkladı. Yapılan açıklamada aylık ödeme tutarı toplam ödeme vadesi açıklandı. İşte Vakıfbank’tan yapılan açıklama:

Kampanya: VakıfBank Worldcard ile 5 taksitli faizsiz masrafsız 2.000 TL eşit taksitle ödeyebileceğiniz 10.000 TL Nakit Avans fırsatı! Kredi Kartı Başvurusu için https://kmp.vakifbank.com.tr/?ref=dE9tS2syNDJRc09ieGtjMUF6NU9Fdz090 linkine tıklayınız. Kredi kartınızı teslim aldıktan sonra kartınıza tanımlı oluşacak nakit avans çekim limitiniz dahilinde 10.000 TL’ye kadar nakit avansınızı VakıfBank Mobil Bankacılık uygulamamız veya ATM’lerimizden Taksitli Nakit Avans menusu ile 5 taksitli olarak çekebilirsiniz.

Ekim ayı sonuna kadar hemen SMS üzerinden işlem yapan vatandaşların hesabına anında 10.000 TL’lik faizsiz nakit avans ödemesi yapılıyor. 5’e bölünen vadelerde her ay 2000 TL eşit olarak ödeme zorunluluğu bulunuyor. Acil toplu paraya ihtiyaç duyanlar hemen Vakıfbank resmi web adresini ziyaret edebilir ya da mobil uygulamayı indirerek işlem yapabilirler.

Exit mobile version